Book For Two

Book for Two je izjemno zmogljiv in zelo udoben voziček za dvojčke. Zasnovan je z namenom, da otrokom nudi maksimalno udobje, staršem pa neverjetno okretnost in vodljivost. Ergonomski ročaj je nastavljiv po višini in tako staršem olajša vožnjo in skrbi za pravilno držo med vozičkanjem. Širok le 74 cm in tako najožji obstoječi voziček za dvojčke omogoča sprehod tudi po najožjih ulicah in z lahkoto premaguje vse urbane ovire. Namenjen je tako dvojčkom od rojstva dalje kot bratcem in sestricam podobne starosti.
Cena: od 718,99 EUR
Dobavni rok: Na zalogi.
Informativni izračun
19.15 € x 48 mesecev
24.46 € x 36 mesecev
35.15 € x 24 mesecev
67.28 € x 12 mesecev
131.61 € x 6 mesecev
260.3 € x 3 mesecev
Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave. Za obročno plačilo v košarici izberite Leanpay. Več informacij|Preveri svoj limit

Ste našli isti izdelek ceneje? Potrudili se bomo izenačiti ali izboljšati ceno!


Podprte datoteke: jpg, jpeg, png

Video

Tehnične specifikacije

Enostavno zlaganje Podvozje spada v linijo Book, kar pomeni, da se tudi Book for Two lahko zloži z eno samo roko, brez sklanjanja in brez truda, tudi ko v naročju držite svojega otroka.
Za novorojenčke Voziček je zelo primeren tudi za novorojenčke, saj z dodatnimi adapterji nanj lahko pritrdite eno ali dve lupinici Primo Viaggio SL, SLK ali Lounge.
Off road tehnologija Po mestu, gorah, podeželju ali obali ... brez truda! Nova generacija koles Soft-Ride z zračnimi komorami, aluminijasto podvozje, vzmetenje koles in 12-kroglični ležaji omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem.           
Ergonomski ročaj Ergonomski ročaj je nastavljiv po višini in omogoča, da ga tudi zelo visoki starši enostavno manevrirajo.
Dodatna oprema Med seboj neodvisno nastavljivi strehici in prostorna spodnja nakupovalna košara.
Mere 74,5 x 106 x 102,7 cm (š, v, g)
Teža 14 kg

Navodila

Pomoč svetovalca

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta “Vavčer za digitalni marketing”.
Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.
Vrednost naložbe: 4150,00 EUR.

sofinanciranje