Book modular Lounge

Modularni sistem Book Lounge je funkcionalen in sodoben komplet otroške opreme, ki vsebuje otroški voziček Book, košaro Culla Elite in avto sedež Primo Viaggio Lounge – vse, kar potrebujete za udobno, varno in enostavno rokovanje z otrokom od rojstva dalje. Za popoln stilski in in maksimalno uporaben paket pa sta med dodatki na voljo tudi previjalna torba ali nahrbtnik, ki se barvno in stilsko skladata z vašim vozičkom.
Preverite spodaj in izberite pravega za vas!


Prilagodi svoj set
Cena: 1.067,00 EUR
Dobavni rok: Na zalogi.

Lastnosti

Prav posebnega ga dela integriran ročaj košare iz eko-usnja, ki omogoča varno in enostavno rokovanje s košaro, tudi ko v njej počiva vaš malček.
Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.
Revolucionaren način zlaganja kot knjiga, le z eno roko, medtem ko v naročju lahko držite otroka je po mnenju zadovoljnih porabnikov izjemna prednost.
Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Video

Tehnične specifikacije

Book Modular Lounge
Modularni sistem Lounge Modularni sistem je sestavljen iz vozička (podvozje in športni sedež), avtosedeža in košare Culla Elite.
Opozorilo: avtosedeža ni vključeno.
Enostavno zlaganje Voziček se zloži kompaktno, preprosto in samo z eno roko kot knjiga, tudi kadar v naročju držite otroka. Zložen zavzame izjemno malo prostora tudi s pritrjenim sedežem in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako pred umazanijo.
Easy Drive Easy Drive System s svojimi 12-kroglični ležaji na kolesih omogoča 360° okretnost. Aluminijasto podvozje in vzmetenje koles pa omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička.
Soft Ride kolesa Novi model Book je po novem opremljen s Soft Ride kolesi, kar prinaša še mehkejšo in prijetnejšo vožnjo.
Sedež in strešica Sedež in strešica sta pri novem modelu širša kot kadar koli prej. Obrnljiv športni sedež se na podvozje pritrdi z enim klikom. Naslonjalo se spusti v ležeč naklon. Raztegljiva strehica z UV zaščito UPF 50+ ščiti pred nevarnimi sončnimi žarki. 5-točkovni varnostni pas je nastavljiv po višini ter mehko oblazinjen.
Stilski detajli Ker je voziček Book stilsko dovršen izdelek, se detajli na kolesih in podvozju ujemajo z novimi barvnimi kolekcijami.
Dodatki Med dodatki je na voljo elegantna torba za vse pripomočke, ki jih starši potrebujejo. Poleg torbe je po novem na voljo tudi trendovski , ki je tako kot torba na voljo v vseh barvnih različicah in se odlično ujema z vozičkom.
Pomoč svetovalca

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta “Vavčer za digitalni marketing”.
Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.
Vrednost naložbe: 4150,00 EUR.

sofinanciranje