GT4 modular SL

GT4 modular SL

GT4 modular SL

Prilagodi svoj set
GT4 je zmogljiv terenski voziček za otroke. Odobren je za uporabo že od rojstva. Za doživetja brez meja ima velika napihljiva kolesa, vzmetenje na vseh kolesih in udoben sedež z možnostjo obračanja v smeri vožnje in vzvratno. Z dodatnim adapterjem se lahko spremeni v dvojni voziček oz. voziček za dvojčke. Modularni sistem GT4 SL je funkcionalen in sodoben komplet otroške opreme, ki vsebuje otroški voziček GT4, košaro Culla Primo Nido in avto sedež Primo Viaggio SL – vse, kar potrebujete za udobno, varno in enostavno rokovanje z otrokom od rojstva dalje. Za popoln stilski in in maksimalno uporaben paket pa sta med dodatki na voljo tudi previjalna torba ali nahrbtnik, ki se barvno in stilsko skladata z vašim vozičkom. Preverite spodaj in izberite pravega za vas!
Skupna cena:
 1. GT4 Voziček
  GT4 Voziček
  Cena: 589,00 EUR 2. Košara Primonido
  Košara Primonido
  Cena: 239,00 EUR 3. Primo Viaggio SL (0–13 kg)
  Primo Viaggio SL (0–13 kg)
  Cena: 179,00 EURLastnosti

lastnosti_img

Kasneje voziček pretvorite iz enojnega v dvojnega!

Skupaj z vašo družino raste tudi GT4. Z močnim dvojnim adapterjem (dodatek) lahko GT4 spremenite v voziček za dva otroka. Tako lahko vozite dvojčka ali pa novorojenčka in starejšega otroka.

lastnosti_img

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

lastnosti_img

Odlična kolesa za kateri koli teren

Visoko kvalitetna napihljiva gumijasta kolesa zadaj z odličnimi blažilci tresljajev na sprednjih in zadnjih kolesih vozičku GT4 nudijo izjemno stabilnost in veliko udobje v vožnji ne glede na podlago.

lastnosti_img

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Tehnične specifikacije

Modularni sistem SL Modularni sistem je sestavljen iz vozička GT4 (podvozje in športni sedež), avtosedeža in košare Culla Primo Nido.
Opozorilo: avtosedeža ni vključeno.
Košara Culla Primo Nido Košara Culla Primo Nido spremeni GT4 v izjemno eleganten in udoben voziček. Košara je prostornejša kot kadarkoli prej, ravno to pa je odlična lastnost za otrokove prve počitke v vozičku med vašimi sprehodi v naravi.
Kolesa in vzmetenje Visoko kvalitetna napihljiva gumijasta kolesa zadaj z odličnimi blažilci tresljajev na sprednjih in zadnjih kolesih vozičku GT4 nudijo izjemno stabilnost in veliko udobje v vožnji. Kolesa s krogličnimi ležaji omogočajo 360-stopinjsko mobilnost in zahtevajo precej manj napora pri vožnji na kateri koli podlagi.
Možnost dvojnega vozička Z močnim dvojnim adapterjem (dodatek) lahko GT4 spremenite v voziček za dva otroka. Tako lahko vozite dvojčka ali pa novorojenčka in starejšega otroka. Glede na vaše potrebe lahko sedeža prilagajate na kar 8 osem različnih položajev oz. kombinacij.
Sedež in strešica Obrnljiv športni sedež se na podvozje pritrdi z enim klikom. Naslonjalo se spusti v ležeč naklon. Raztegljiva strehica z UV zaščito UPF 50+ ščiti pred nevarnimi sončnimi žarki.
Ročaj GT4 ima po višini teleskopsko nastavljiv usnjen ročaj za kar se da lažje in udobnejše manevriranje z vozičkom.
Dodatki Med dodatki je na voljo elegantna za vse pripomočke, ki jih starši potrebujejo. Poleg torbe je po novem na voljo tudi trendovski , ki je tako kot torba na voljo v vseh barvnih različicah in se odlično ujema z vozičkom.
Pomoč svetovalca

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta “Vavčer za digitalni marketing”.
Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.
Vrednost naložbe: 4150,00 EUR.

sofinanciranje