Veloce modular Lounge

Veloce modular Lounge

Veloce modular Lounge

Prilagodi svoj set
Modularni sistem Veloce Lounge je funkcionalen in sodoben komplet otroške opreme, ki vsebuje otroški voziček Veloce, košaro Culla Grande in avto sedež Primo Viaggio Lounge – vse, kar potrebujete za udobno, varno in enostavno rokovanje z otrokom od rojstva dalje. Za popoln stilski in in maksimalno uporaben paket pa sta med dodatki na voljo tudi previjalna torba ali nahrbtnik, ki se barvno in stilsko skladata z vašim vozičkom. Preverite spodaj in izberite pravega za vas!
Skupna cena:
 1. Veloce
  Veloce
  Cena: 549,00 EUR 2. Košara Grande
  Košara Grande
  Cena: 239,00 EUR 3. Primo Viaggio Lounge i-Size (40–87 cm)
  Primo Viaggio Lounge i-Size (40–87 cm)
  Cena: 279,00 EURLastnosti

Neverjetno zlaganje!

Voziček Veloce se enostavno zlaga in odpira enoročno z gumbom na ročaju, kar pomeni, da se ne boste potrebovali skloniti niti enkrat; zlaga se s sedežem obrnjenim v katerokoli smer. Poleg tega zložen zavzema izjemno malo prostora in sam stoji pokonci.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Vrhunska kolesa in vzmetenje

Soft-ride kolesa najvišje kvalitete. Amortizerji in blažilci na zadnjih kolesih. Kroglični ležaji. Vrtljiva ali blokirana sprednja kolesa. Vse, da vam omogoči najokretnejše krmiljenje na vsaki podlagi!

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Tehnične specifikacije

Veloce_modular_Lounge
Modularni sistem Lounge Modularni sistem je sestavljen iz vozička (podvozje in športni sedež), avtosedeža in košare Culla Grande.
Opozorilo: za avtosedež ni vključeno.
Enostavno zlaganje Voziček se zloži enoročno in preprosto s tipko na ročaju. Zložen zavzame izjemno malo prostora tudi s pritrjenim sedežem in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako pred umazanijo.
Easy Drive Easy Drive System s svojimi 12-kroglični ležaji na kolesih omogoča 360° okretnost. Aluminijasto podvozje in vzmetenje koles pa omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička.
Soft Ride kolesa Voziček Veloce je opremljen s Soft Ride kolesi, kar prinaša še mehkejšo in prijetnejšo vožnjo.
Sedež in strešica Obrnljiv športni sedež, ki je primeren za novorojenčka in otroka do 22 kg telesne teže, se na podvozje pritrdi z enim klikom. Naslonjalo se spusti v ležeč naklon. Raztegljiva strehica z UV zaščito UPF 50+ ščiti pred nevarnimi sončnimi žarki. 5-točkovni varnostni pas je nastavljiv po višini ter mehko oblazinjen.
Stilski detajli Detajli na kolesih in podvozju ujemajo z novimi barvnimi kolekcijami, kar daje vozičku še modnejši in izjemno estetski izgled.
Dodatki Med dodatki je na voljo elegantna previjalna torba za vse pripomočke, ki jih starši potrebujejo. Poleg torbe je po novem na voljo tudi trendovski , ki je tako kot torba na voljo v vseh barvnih različicah in se odlično ujema z vozičkom.
Pomoč svetovalca

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta “Vavčer za digitalni marketing”.
Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.
Vrednost naložbe: 4150,00 EUR.

sofinanciranje