Prima Pappa Follow me

Stolček Peg Perego Prima Pappa Follow Me je najbolj slaven stolček za hranjenje vseh časov. Majhen in lahek stolček za hranjenje, ki ponuja vse lastnosti in kvalitete večjih.
Že v prvih dneh življenja novorojenčka ga lahko uporabite kot udoben ležalnik, kmalu pa bo postal praktičen stolček za hranjenje. Sčasoma se pladenj lahko odstrani in stolček bo služil kot pravi stol, na katerem bo otrok enakovredno sedel za mizo. Zaradi nove lastnosti - štirih koles - ga lahko enostavno premikate po prostoru.
Cena: od 149,00 EUR
Dobavni rok: Na zalogi.
Informativni izračun
10.88 € x 24 mesecev
20.87 € x 12 mesecev
40.88 € x 6 mesecev
80.9 € x 3 mesecev
Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave in zneska pologa, ki je obvezen pri nakupih nad 1000 €. Za obročno plačilo v košarici izberite Leanpay. Več informacij|Preveri svoj limit

Ste našli isti izdelek ceneje? Potrudili se bomo izenačiti ali izboljšati ceno!


Podprte datoteke: jpg, jpeg, png

Lastnosti

Majhen stol z veliko sposobnostmi

Prima Pappa Follow me je ultra lahek in majhen stolček za hranjenje, ki ga zahvaljujoč 4 kolesom lahko preprosto premikate po vašem domu. Ne glede na lahkost pa je zelo udoben za otroke in primeren tudi za novorojenčke.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Sprva ležalnik, nato stolček za hranjenje

Primeren je že za novorojenčka, sprva kot udoben ležalnik, nato kot stolček za hranjenje ali igranje in nato še kot veliki stol za sedenje ob jedilni mizi skupaj z družino.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Prima Pappa Follow me je izdelana skladno s pravkar izdanim novim Evropskim varnostnim standardom EN14988:2017.

Tehnične specifikacije

Praktičen Zaradi preproste uporabe je izdelek idealen tudi za uporabo na vikendu, pri babici ali varuški. Nova lastnost - 4 kolesa - omogočajo dodatno praktično premikanje po prostoru.
Ležalnik Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala omogoča, da stolček postane ležalnik, primeren za uporabo od rojstva dalje. Tako dojenčku sprostitev ob sladkih sanjah ne uide.
Stolček za hranjenje Ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj, stolček nastavite na ustrezno višino, da se bo lepo prilegal k jedilni mizi in otrok se bo z največjim veseljem za mizo pridružil kot enakovreden družinski član.
Izjemno prilagodljiv Nastavljiv po višini v 7 položajev; ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj in z veseljem se vam bo za mizo pridružil kot enakovreden član. Hrbtno naslonjalo lahko nastavite v 5 položajev do ležečega naklona, medtem se sedež premika naprej in stolček spreminja v udoben ležalnik. Počivalo nog je nastavljivo v 3 položaje.
Vedno udoben Mehko oblazinjen anatomski sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom, nastavljivim po višini, ki sledi rasti vašega otroka. Anatomsko varovalo omogoča najvišjo raven varnosti, tudi ko je otrok še novorojenček
Vzdrževanje Prevleka se enostavno čisti z vlažno krpo. Dvojni pladenj se enostavno odstrani, primeren je za pranje v pomivalnem stroju. Poseben prostor za stekleničko preprečuje polivanje.
Prevleka Wonder (barva Wonder Green in Wonder Grey) je tehnološko najbolj napredna prevleka izdelana s pomočjo nanotehnologije. To pomeni, da je odporna na madeže in hkrati zelo zračna.
Shranjevanje Zložen stolček Peg Perego Prima Pappa Follow Me se enostavno zloži. Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Pospravite ga lahko v vsako špranjo in brez težav odnesete kamorkoli.
Mere 55 x 105 x 76 cm
55 x 95,5 x 30 cm (zložen)

Navodila

Pomoč svetovalca

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta “Vavčer za digitalni marketing”.
Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.
Vrednost naložbe: 4150,00 EUR.

sofinanciranje