Rialto sedež

Potovalni stolček za hranjenje, ki se enostavno odpre, zloži in prenaša s priloženo torbo. Prilagodi se vsem stolom, saj je po višini nastavljiv v 5 položajev. Primeren je za otroke od 9. meseca do 3. leta. Pritrdi se na vse vrste sedežev, saj je opremljen s praktičnimi pasovi za pritrditev. Poseben ročaj omogoča, da boste stolček z lahkoto postavili, zložili ali prestavili kamorkoli.
Cena: od 85,00 EUR
Dobavni rok: Na zalogi.
Informativni izračun
15.56 € x 6 mesecev
30.78 € x 3 mesecev
Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave. Za obročno plačilo v košarici izberite Leanpay. Več informacij|Preveri svoj limit

Ste našli isti izdelek ceneje? Potrudili se bomo izenačiti ali izboljšati ceno!


Podprte datoteke: jpg, jpeg, png

Lastnosti

Popoln prenosni stolček

Je izjemno stabilen; zložen pa ni večji od prenosnega računalnika. Za lažje prenašanje je priložena prenosna torba. Končno bo vaš otrok lahko udobno in varno jedel doma, v restavraciji, pri babici ali na počitnicah.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Praktičen in udoben

Nudi neverjetno udobje: ergonomičen sedež, nastavljiv po višini v 5 položajev, oblazinjen z eko-usnjem, ki je snemljiv in enostaven za čiščenje le z vlažno krpo.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

Video

Tehnične specifikacije

Primeren

Za otroke od 9. meseca do 3. leta. S praktičnimi pasovi se pritrdi na vse vrste sedežev.

Varnost Je zelo varen; 3-točkovni varnostni pas in pladenj varujeta otroka pred padci; nedrseča guma pa na vseh opornih točkah zagotavlja stabilnost.
Stolček za hranjenje Za lažje prenašanje je priložena prenosna torba. Otrok bo lahko udobno in varno jedel doma, v restavraciji, pri babici ali na počitnicah.
Pladenj Stolček Rialto je opremljen s praktičnim odstranljivim pladnjem, ki se enostavno zloži, ko je otrok dovolj velik, da jé za mizo skupaj z vami.
Vedno udoben Mehko oblazinjen anatomski sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom, nastavljivim po višini, ki sledi rasti vašega otroka.
Vzdrževanje Oblazinjen z eko-usnjem, ki je snemljiv in enostaven za čiščenje z vlažno krpo.
Shranjevanje Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Priložena je torba za prenašanje.              
Mere (š, v, g) 38 x 45,5 x 45 cm
38 x 13,5 x 37,5 cm (zložen)

Navodila

Pomoč svetovalca

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta “Vavčer za digitalni marketing”.
Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.
Vrednost naložbe: 4150,00 EUR.

sofinanciranje