delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69

Primo Viaggio SL (0–13 kg)

Primo Viaggio SL je opremljen z integriranim vzglavjem, ki izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo otroka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke. Homologiran (testiran in odobren) je kot skupina 0+, za otroke od 0 do 13 kg (od rojstva do približno 1. leta). Tehta le 3,8 kg.
1. Izberi barvo
Primo Viaggio SL je opremljen z integriranim vzglavjem, ki izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo otroka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke. Homologiran (testiran in odobren) je kot skupina 0+, za otroke od 0 do 13 kg (od rojstva do približno 1. leta). Tehta le 3,8 kg.
Cena: -
Dobavni rok: -
Nakup
Izdelek je na voljo samo v poslovalnicah in spletni nakup ni možen.
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Navodila
Nakup

Lastnosti


Maksimalna zaščita v vseh trenutkih odraščanja

Avtosedež je opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Italijanska kakovost, nagrajena v Nemčiji

Primo Viaggio SL je, pritrjen na podstavek Isofix, ocenjen z najvišjo oceno kot najboljši avtosedež v svoji kategoriji na več strogih varnostnih testih (»crash testi«) priznanih mednarodnih testnih centrov (2013 ADAC, TSC, Stiftung Warentest, OAMTC).  

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Naš cilj je, da vsi izdelki presegajo industrijske standarde za zmogljivost in varnost.

Video

Tehnične značilnosti


Mere in teža
Udobje Ima udoben ergonomski sedež in anatomsko blazinico za novorojenčke. Tritočkovni varnostni pas je mehko oblazinjen in se prilagaja otrokovi telesni višini – po višini je nastavljiv v 5 položajev. Strehica otroka varuje pred soncem z UV zaščito UPF 50+.
Varnost Primo Viaggio SL je, pritrjen na podstavek Isofix Base 0+1 K, ocenjen z najvišjo oceno, 5 zvezdicami, kot najboljši avtosedež v svoji kategoriji na več strogih varnostnih testih (»crash testi«) priznanih mednarodnih testnih centrov (2013 ADAC, TSC, Stiftung Warentest, OAMTC). Varnost je bila nato potrjena po vsem svetu.
Kakovost Opremljen je z integriranim vzglavjem, ki izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo otroka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke.
Praktičnost Avtosedež Primo Viaggio SL se enostavno z enim klikom pritrdi na vsa podvozja oziroma vozičke Peg Perego. Z istim sistemom se pritrdi tudi na podstavke za pravilno namestitev v avto. Na varnostni lok lahko obesite najljubšo visečo igračko. Streha in varnostni lok, ki se uporablja tudi kot ročaj, sta premična.
ASIP Opremljen je tudi s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja.
Namestitev v avtomobil

V avtomobil ga lahko pritrdite na 3 različne načine
1. s podstavkom Isofix Base
2. s podstavkom Base
3. s 3-točkovnim varnostnim pasom avtomobila (brez podstavka)

Podstavek Isofix

Isofix je najvarnejša opcija pritrditve avtosedeža v avtomobil. Poleg tega pa je to tudi najenostavnejši način pripenjanja, pri katerem ste lahko brez skrbi, da je avtosedež pritrjen pravilno.
Podstavek Isofix Base 0+1 K se pripne na avtomobilske Isofix priključne točke brez uporabe varnostnih pasov, na ta podstavek pa se pripne avtosedež.

Podstavek Base Ta podstavek se pripne na avtomobilski sedež z varnostnim pasom avtomobila, nanj pa pripnete avtosedež.
Testi Vsi avtosedeži Peg Perego niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti. Vsi so testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).
Mere in teža Tehta le 3,8 kg.   

Priporočljivi dodatki

 
Podnožje ISOFIX Base 0+1 120,00 EUR

V košarico

 
Prevleka Clima Cover za Primo Viaggio SL 42,00 EUR

V košarico

 
Dežna prevleka Primo Viaggio SL 29,00 EUR

V košarico

 
Podnožje base new 49,00 EUR

V košarico

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ