delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69

Viaggio 0+1 Switchable

Avtosedež Viaggio 0+1 Switchable v avtomobilu varuje vašega otroka zelo dolgo; homologiran je za uporabo od rojstva do 4. leta (za težo od 0 do 18 kg). V avtomobil se preprosto namesti s 3-točkovnim varnostnim pasom vozila.
Ker je varnost resna stvar, je avtosedež Viaggio 0+1 Switchable opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja. Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev.
1. Izberi barvo
Cena: -
Dobavni rok: -
Nakup
Izdelek je na voljo samo v poslovalnicah in spletni nakup ni možen.
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Navodila
Nakup

Lastnosti


Maksimalna zaščita v vseh trenutkih odraščanja

Avtosedež je opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Kombinirana skupina 0+1

V avtomobilu varuje vašega otroka zelo dolgo; testiran in odobren je za uporabo od rojstva do 4. leta (za težo od 0 do 18 kg).

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Naš cilj je, da vsi izdelki presegajo industrijske standarde za zmogljivost in varnost.

Video

Tehnične značilnosti

Mere in teža
Udobje, varnost in kakovost Naklon avtosedeža je nastavljiv v 5 položajev, s čimer se otroku zagotovi kar največje udobje in možnost sproščenega spanca tudi na daljših vožnjah. Zaradi oblazinjene bočne opore, ki se skupaj s 5-točkovnim varnostnim pasom avtomatsko nastavlja po višini, bo vaš malček potoval udobno in v popolnoma pravilnem položaju.
ASIP Avtosedež Viaggio 0+1 Switchable je opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja.
Dodatna zaščita Opremljen je z integriranim vzglavjem, ki izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo otroka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke.
Namestitev v avtomobil Spada v kombinirano skupino 0 + 1 in zato se v avtomobil namesti na dva načina, odvisno od starosti otroka
Skupina 0+ Od rojstva do otrokove teže 13 kg se uporablja obrnjen v nasprotni smeri vožnje in zagotavlja maksimalno udobje za novorojenčka zaradi mehke anatomske blazinice.
Skupina 1

Od 9 kg do 18 kg se uporablja v smeri vožnje, kar omogoča otrokom, da lažje opazujejo  svet okoli sebe, medtem ko dobro zavarovani sedijo v svojem sedežu.

Testi

Vsi avtosedeži Peg Perego niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti. Vsi so testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).

Dodatna oprema V prvih mesecih je novorojenček dodatno zaščiten pred sunki s posebno anatomsko blazinico, oblikovano prav za novorojenčke. Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev.
Mere in teža


 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ