delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69

Viaggio 1 Duofix Top Tether

Varnost z Isofixom je pri sedežu Top Tether vedno pri roki.
Viaggio 1 Duo-Fix TT (Top Tether) je avtosedež, homologiran kot skupina 1 in je namenjen otrokom od 9 do 18 kg (približno od 1 do 4 let). Je zadnja generacija Isofix avtosedeža z vgrajenimi priključki Isofix v spodnjem delu ogrodja in pritrdilno Top Tether točko v zgornjem delu.
Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev.
1. Izberi barvo
Cena: -
Dobavni rok: -
Nakup
Izdelek je na voljo samo v poslovalnicah in spletni nakup ni možen.
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Navodila
Nakup

Lastnosti


Maksimalna zaščita v vseh trenutkih odraščanja

Avtosedež je opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja.

Samo najboljši materiali

Viaggio 1 Duo-Fix Top Tether je na voljo tudi v ekskluzivni verziji Alcantara. Mehko, elegantno pravo usnje, ki ga odlikuje trpežnost in dolgotrajnost.

Tehnologija Isofix vedno pri roki

Največja prednost avtosedeža Top Tether je, da so nastavljivi priključki Isofix vgrajeni v spodnji del ogrodja, pritrdilna Top Tether točka pa v zgornji del. Priključke Isofix pritrdite neposredno na točke Isofix v avtomobilu, Top Tether pa je tretja varovalna točka pritrditve, ki jo lahko najdemo v večini novih modelov avtomobilov.  

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Naš cilj je, da vsi izdelki presegajo industrijske standarde za zmogljivost in varnost.

Video

Tehnične značilnosti


Udobje Izjemno udoben sedež, z naklonom, nastavljivim v 5 položajev, ki otroku ponuja največje udobje tudi na daljših vožnjah. Zaradi oblazinjene bočne opore, ki se skupaj s 5-točkovnim varnostnim pasom avtomatsko nastavlja po višini, bo vaš malček potoval udobno in v popolnoma pravilnem položaju.
Varnost Viaggio 1 Duo-Fix TT (Top Tether) je avtosedež, homologiran kot skupina 1 in je namenjen otrokom od 9 do 18 kg (približno od 1 do 4 let). Je zadnja generacija Isofix avtosedeža z vgrajenimi priključki Isofix v spodnjem delu ogrodja in pritrdilno Top Tether točko v zgornjem delu.
Kakovost Naš cilj je, da vsi izdelki presegajo industrijske standarde za zmogljivost in varnost.
ASIP Največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja zagotavlja s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki  (“Adjustable Side Impact Protection”). Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev.
Praktičnost

Preprosta in hitra pritrditev avtosedeža Viaggio 1 Duo-Fix TT omogoča, da ga lahko uporabite tudi v drugem vozilu ali ga pusite pri starih starših.

Namestitev v avtomobil

Zaradi dvojne homologacije lahko Viaggio 1 Duo-Fix TT v avtomobil pritrde na dva načina: s tritočkovnim varnostnim pasom vozila ali še preprosteje in varneje, brez uporabe avtomobilski varnostnih pasov, z že vgrajenimi priključki Isofix. Tak način pritrjevanja je idealen za vse, ki želijo varnost brez razmišljanja o njej. Z enim samim klikom ste lahko prepričani, da je sedež nameščen optimalno.

Tehnologija Isofix

Tehnologija Isofix predstavlja najvišjo stopnjo varnosti pri uporabi avtomobilskih sedežev za najmlajše. Pritrditev avtosedeža je popolnoma nezahtevna, z lahkoto jo bodo osvojili tudi tisti, ki uporabe avtosedežev niso vešči.

Testi Vsi avtosedeži Peg Perego niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti. Vsi so testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).
Mere in teža  

Priporočljivi dodatki

 
Nosilec stekleničke za avtosedež 14,01 EUR

V košarico

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ