delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Video
  • Dodatki
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Video
  • Dodatki
  • Navodila
Nakup

BuggyPod iO anthracite 4

Dodatni sedež BuggyPod je odlična rešitev in velika pomoč, ko na svet pride vaš novorojenček. Starejši bratec ali sestrica bosta z dodatnim sedežem BuggyPod prav tako navdušena nad sprehodi in raziskovanjem okolice, saj bo tudi zanju pot zabavna in preprosta. Dokler bosta imela še veliko energije, bo pritrjen BuggyPod varno in kompaktno zložen ob boku vozička, ko bosta postala utrujena, BuggyPod v trenutku postane udoben sedež.
BuggyPod iO je izpopolnjena verzija večkrat nagrajenega dodatnega sedeža za drugega otroka BuggyPod. Z dodatkom Conversion Kit, ki ga lahko dokupite, se spremeni v popolnoma samostojen voziček. BuggyPod iO odlikuje inovativno oblikovanje, novi dodatki in mnoge izboljšave, ki bodo v polni meri zadostili vsem potrebam vaše družine. Nova inovativna oblika je omogočila tudi združljivost z več otroškimi vozički.
Cena: 219,00 EUR
Dobavni rok: Razprodano. Predvidoma 14 dni.
Nakup

Lastnosti


 

Prednosti dodatnega sedeža BuggyPod iO

Je nujen dodatek za utrujenega starejšega bratca ali sestrico, saj vse sprehode spremeni v zabavno popotovanje! Primeren za otroke od 6 mesecev dalje ter za otroke, težke do 20 kg. Tehta le 3,5 kg, kar pomeni, da je lahek in kompakten, hkrati pa vzdržljiv in masiven. Kadar ga ne potrebujete, ga enostavno zložite ob rob vozička. Voziček bo širši le 41 cm, ko bo dodatni sedež odprt in 14 cm, ko bo zložen.

Samo najboljši materiali

Sedež je mehko oblazinjen in enostaven za vzdrževanje. 5-točkovni varnostni pas, nastavljiv po višini, nudi dodatno varnost in udobje. Zaradi udobnega ročaja, nastavljivega po višini, bo vožnja z njim preprosta, tekoča in udobna. 

Ali dodatni sedež BuggyPod lahko namestim tudi na moj voziček?

Dodatni sedež BuggyPod iO se lahko pritrdi na večino modelov vozičkov, ki so danes na voljo. Da boste prepričani, pa na spletni strani  www.buggypod.com (na desni strani najdete Pushchair Checker) lahko preverite, ali dodatni sedež ustreza tudi vašemu modelu vozička. 

Z dodatkom Conversion Kit do samostojnega vozička

Dodatek Conversion Kit, ki ga lahko dokupite, omogoča, da sedež BugyyPod iO postane samostojen voziček.

 

 

 

Video

Dodatki

 
Komplet dodatkov za BuggyPod iO 4 99,00 EUR

V košarico

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ