delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Video
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Video
  • Navodila
Nakup

BuggyPod Lite črn 4

Dodatni sedež BuggyPod je odlična rešitev in velika pomoč, ko na svet pride vaš novorojenček. Starejši bratec ali sestrica bosta z dodatnim sedežem BuggyPod prav tako navdušena nad sprehodi in raziskovanjem okolice, saj bo tudi zanju pot zabavna in preprosta. Dokler bosta imela še veliko energije, bo pritrjen BuggyPod varno in kompaktno zložen ob boku vozička, ko bosta postala utrujena, BuggyPod v trenutku postane udoben sedež.
BuggyPod Lite je lažja različica večkrat nagrajenega dodatnega sedeža za starejšega otroka, ki se preprosto pritrdi na bok skoraj vseh otroških vozičkov.
Cena: 159,00 EUR
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

 

Prednosti dodatnega sedeža BuggyPod Lite

Primeren za otroke od 6 mesecev dalje ter za otroke, težke do 18 kg. Tehta le 3,3 kg, kar pomeni, da je lahek in kompakten, hkrati pa vzdržljiv in masiven. Kadar ga ne potrebujete, ga enostavno zložite ob rob vozička. Voziček bo širši le 41 cm, ko bo dodatni sedež odprt in 14 cm, ko bo zložen.

Visoka varnost in najboljši materiali

Sedež je mehko oblazinjen in enostaven za vzdrževanje. 5-točkovni varnostni pas, nastavljiv po višini, nudi dodatno varnost in udobje. Zaradi udobnega ročaja, nastavljivega po višini, bo vožnja z njim preprosta, tekoča in udobna. Skladen s standardom EN1888:2012 in SOR/85-379.

Ali dodatni sedež BuggyPod lahko namestim tudi na moj voziček?

Dodatni sedež BuggyPod Lite se lahko pritrdi na večino modelov vozičkov, ki so danes na voljo. Da boste prepričani, pa na spletni strani www.buggypod.com (na desni strani najdete Pushchair Checker) lahko preverite, ali dodatni sedež ustreza tudi vašemu modelu vozička. 

Zakaj dodatni sedež BuggyPod?

Je nujen dodatek za utrujenega starejšega bratca ali sestrico, saj vse sprehode spremeni v zabavno popotovanje.

 

Video

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ