delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
Nakup

Corral-T-Rex 330 W Pink

Odlična prva izbira za vse deklice, ki si želijo izkusiti vožnjo po urejenih in neurejenih terenih. Ker je primeren že od 3. leta starosti se bodo punce hitro naučile manevriranja vozila. Zaradi velikih koles ima visoko sedišče, kar otrokom omogoča dober pregled nad terenom ter lažje vsedanje in sestopanje z vozila. Zmore do 6,7 km/h in do 10% naklona vozišča.
Cena: 299,00 EUR
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

 

Primeren za vsakega otroka

Stopalka za plin deluje tudi kot zavora – takoj ko nogo dvignemo s stopalke se vključi zavora, tako se vozilo hitro in varno ustavi. Menjalnik ima tri prestave (prva, druga in vzvratna) z največjo hitrostjo 6,7 km/h v drugi prestavi. Možnost mehaničnega zaklepa druge prestave voznikom začetnikom omogoča vožnja z zmanjšano hitrostjo.

 

Neprekosljivo praktičen

S pomočjo štirih velikih koles se lahko spopade s praktično katerimkoli terenom. Veliki blatniki bodo voznika in vozilo ščitili pred škropljenjem vode in blata, sprednji odbijač pa v primeru trka. Ročaji krmila so iz nedrsečega materiala in tako zagotavljajo varen oprijem tudi v primeru neravne podlage. Prostor za stopala je širok, kar omogoča odlično oporo in stabilnost tudi v zavojih

 

 Varno in enostavno

Vozilo ima zaprto šasijo in s tem preprečuje vdor vode, blata in peska v notranjost vozila, hkrati pa mlade voznike ščiti pred električnimi kabli. Akumulator se nahaja pod sedežem in je zaščiten z zaklepom za otroke. Polni se s priloženim polnilcem, ki ga lahko vključite v vsako običajno hišno vtičnico.

 

Atraktiven izgled

Vrhunski izgled mu dajejo antena, dve izpušni cevi, delno viden pogonski agregat, in sedež z vzorcem. Vozno izkušnjo še dodatno izpopolnijo zvočni in svetlobni učinki. Hupa in oponašanje zvoka motorja ga naredita še bolj podobnega pravemu. Opremljen je tudi s prikazovalnikom statusa baterije, tako boste vedno vedeli kdaj je potrebno polnjenje.

Zasnovan za otroke

Štirikolesnik Corral T-Rex 330W ni primeren za otroke mlajše od 3 let, uporablja pa naj se le pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za običajni promet!

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Tehnične značilnosti

Najvišja dosežena hitrost 6,7 km/h
Prestave 2 (1. prestava - 3,4 km/h, 2. prestava - 6,7 km/h) + R (3,4 km/h)
Primeren za otroke od 3. leta starosti
Velikost (DxŠxV cm) in teža 99,5 x 64,5 x 65,5
15,3 kg
Baterija 12V - 8Ah
Moč motorja  dva 165 W elektromotorja (skupna moč 330 W)
Največja dovoljena obremenitev vozila 40 kg
Čas vožnje pri polni obremenitvi 33 min
Opozorilo Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Vsebuje majhne delce, ki jih lahko majhni otroci požrejo ali vdihnejo in lahko povzročijo zadušitev.

Ni namenjeno uporabi v splošnem prometu!

Uporabljajte le pod nadzorom odrasle osebe!

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ