delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
Nakup

Ducati Desmosedici EVO

Najnovejša verija pravega dirkalnega motocikla. Ducati Desmosedici EVO za otroke od 2. do 4. leta. Odličen je za igro, saj je namenjen tako uporabi v stanovanju kot tudi zunaj na različnih terenih. Z lahkoto premaguje do 5 % naklone. Zavoro in plin ima na istem pedalu. Po novem je opremljen s svetlobnimi in zvočnimi učinki.
Cena: 168,99 EUR
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

Primeren za prve izkušnje

Stopalka za plin deluje tudi kot zavora – takoj ko nogo dvignemo s stopalke se vključi zavora, tako se vozilo hitro in varno ustavi. Najvišja hitrost je 3,9 km/h.

 

Izjemno praktičen

Primeren je za uporabo v stanovanju in zunaj na prostem. Premaguje teren z naklonom do 5 %. Ročaji na krmilu so iz nedrseče gume in zagotavljajo odličen oprijem. Majhen radij obračanja pa omogoča krmiljenje na manjšem prostoru.

 

 Varno in enostavno

Vozilo ima zaprto šasijo in s tem preprečuje vdor vode, blata in peska v notranjost vozila, hkrati pa mlade voznike ščiti pred električnimi kabli. Akumulator se nahaja pod sedežem in je zaščiten z zaklepom za otroke. Polni se s priloženim polnilcem, ki ga lahko vključite v vsako običajno hišno vtičnico.

 

Športen izgled

Športen izgled bo malim dirkačem takoj vzel sapo. Ducatijeve dirkaške nalepke, vetrobransko steklo in ščitniki za roke so le začetek. Dodatno veselje otrokom ponujajo vznemirljivi zvočni in svetlobni učinki. LED luči, hupa in oponašanje zvoka motorja pa ga naredijo podobnega pravemu motociklu. Opremljen je tudi s prikazovalnikom statusa baterije, tako boste vedno vedeli kdaj je potrebno polnjenje.

Zasnovan za otroke

Motor Desmosedici EVO je zaradi moči in velikosti namenjen otrokom, starejšim od 2 let, uporablja pa naj se le pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za običajni promet!

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Tehnične značilnosti

Najvišja dosežena hitrost 3,9 km/h
Primeren za otroke od 2. leta starosti dalje
Velikost (DxŠxV cm) in teža 92,5 x 60 x 69,3
8 kg
Baterija 6V - 4,5Ah
Moč motorja  50 W
Največja dovoljena obremenitev vozila 25 kg
Čas vožnje pri polni obremenitvi 80 min
Opozorilo Ni primerno za otroke, mlajše od 24 mesecev. Vsebuje majhne delce, ki jih lahko majhni otroci požrejo ali vdihnejo in lahko povzročijo zadušitev.

Ni namenjeno uporabi v splošnem prometu!

Uporabljajte le pod nadzorom odrasle osebe!

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ