delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
Nakup

Gaucho XP

Gaucho XP zagotavlja ogromno zabave vsakemu otroku, tudi v dvoje. Kot blisk se vozi po travnikih, cestah in gorskih poteh z naklonom do 17% ter celo po mokri podlagi. Vse to zagotavljajo močni amortizerji na zadnji osi in tristopenjski menjalnik. Okretno in za vožnjo enostavno oblikovan Gaucho XP je izdelan v skladu s filozofijo Peg Perega. Ta stremi k uporabi visoko kvalitetnih materialov, kar zagotavlja največjo varnost in dolgo življenjsko dobo izdelka.
Cena: 699,00 EUR
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

 

Neprekosljivo uporaben

Sedeža sta prilagodljiva neodvisno eden od drugega, kar zagotavlja optimalno prilagajanje razdalje otroka do volana in pedala ne glede na njegovo velikost. Široke in oprijemljive gume zagotavljajo odličen oprijem na vseh cestah in izven njih. Krmiljenje je narejeno po vzoru pravih avtomobilov in zato omogoča natančno in enostavno upravljanje. Poleg dveh prestav za vožnjo naprej ima menjalnik tudi vzvratno prestavo in s tem nudi mladim voznikom zgodnje učenje upravljanja z vozilom v vse smeri. S hupo, MP3 radiom in delujočimi lučmi nam Gaucho XP ne pušča nikakršnih dodatnih želja.

Zasnovan za otroke

Gaucho XP je zaradi moči in velikosti namenjen otrokom, starejšim od 6 let.

Izjemna varnost

S pomočjo varnostnih pasov so vsi udeleženci v vsakem trenutku varni. Vgrajen prikaz statusa baterije pa nam omogoča pravočasno polnjenje. Vozilo ima zapečateno šasijo, kar ščiti voznika pred električnimi žicami in poskrbi za zaščito vozila pred vodo, blatom in peskom. Akumulator je nameščen v vozilu pod pokrovom motornega prostora in je zaščiten z zaklepom za otroke.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

Tehnične značilnosti

 

Zakaj ga izbrati Omogoča veliko zabave ne glede na zahtevnost terena
Serijska dodatna oprema Hupa, FM radio z MP3 vhodom, varnostni pasovi, delujoče luči, oponačanje zvoka motorja, indikator stanja baterije
Najvišja dosežena hitrost 7,5 km/h
Prestave 2 (1. - do 3,6 km/h, 2. - do 7,5 km/h) + R 
Primeren za otroke 6+
Velikost (š/d/v) 90 x 127 x 96 cm
Baterija 24 V - 8 Ah
Največja dovoljena obremenitev vozila 60 kg
Čas vožnje pri polni obremenitvi do 60 min
Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke, mlajše od 6 let! Uporaba v rednem prometu ni dovoljena! Uporabljajte le pod nadzorom odrasle osebe!

Dodatki

 
Prikolica Adventure Black 115,00 EUR

V košarico

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ