delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
Nakup

Mini Ducati EVO

Vse otroke od trenutka, ko se naučijo stati, neizogibno privlačijo vozila na dveh kolesih. Mini Ducati EVO je primeren za vse otroke od enega leta dalje. Ima tri kolesa, kar zagotavlja večjo stabilnost. Kljub temu, da je trikolesnik, je polnopravno električno vozilo s 6 V baterijo. Deluje zelo preprosto - "nogo na plin in pojdi"! Je majhen, zato omogoča tudi igro v stanovanju.
Ljubitelji športa, še posebej motociklizma, boste navdušeni nad pravo podobo Ducatija. Po novem z delujočimi svetlobnimi in zvočnimi učinki!
Cena: 111,00 EUR
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

Primeren za prve izkušnje

Stopalka za plin deluje tudi kot zavora – takoj ko nogo dvignemo s stopalke se vključi zavora, tako se vozilo hitro in varno ustavi. Najvišja hitrost je 2,7 km/h. Ker je trikolesnik, zagotavlja maksimalno stabilnost.

 

Izjemno praktičen

Primeren je za uporabo v stanovanju in zunaj na prostem. Majhen radij obračanja pa omogoča krmiljenje na manjšem prostoru. Prostor za stopala je udoben in širok, kar otroku nudi največjo možno oporo.

 

 Varno in enostavno

Vozilo ima zaprto šasijo in s tem preprečuje vdor vode, blata in peska v notranjost vozila, hkrati pa mlade voznike ščiti pred električnimi kabli. Akumulator se nahaja pod sedežem in je zaščiten z zaklepom za otroke. Polni se s priloženim polnilcem, ki ga lahko vključite v vsako običajno hišno vtičnico.

 

Športen izgled

Športen izgled bo malim dirkačem takoj vzel sapo. Ducatijeve dirkaške nalepke, svetlobni učinki, hupa in oponašanje zvoka motorja ga naredijo podobnega pravemu motociklu. Opremljen je tudi s prikazovalnikom statusa baterije, tako boste vedno vedeli kdaj je potrebno polnjenje.

Zasnovan za otroke

Trikolesnik Mini Ducati EVO je zaradi moči in velikosti namenjen otrokom, starejšim od 1 leta, uporablja pa naj se le pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za običajni promet!

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Tehnične značilnosti

Najvišja dosežena hitrost 2,7 km/h
Primeren za otroke od 1. leta starosti dalje
Velikost (DxŠxV cm) in teža 69 x 44 x 47,5,3
4 kg
Baterija 6V - 4,5Ah
Moč motorja  25 W
Največja dovoljena obremenitev vozila 15 kg
Čas vožnje pri polni obremenitvi 95 min
Opozorilo Ni primerno za otroke, mlajše od 24 mesecev. Vsebuje majhne delce, ki jih lahko majhni otroci požrejo ali vdihnejo in lahko povzročijo zadušitev.

Ni namenjeno uporabi v splošnem prometu!

Uporabljajte le pod nadzorom odrasle osebe!

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ