delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
Nakup

Mini Fairy

Izmišljanje novih pravljic in biti na svežem zraku še nikoli ni bilo bolj zabavno kot pri vožnji z novim trikolesnikom Mini Princess, ustvarjenim za deklice od prvega leta dalje. Namenjen je uporabi v stanovanju in na prostem. Po novem je opremljen tudi s svetlobnimi in zvočnimi učinki!
Cena: 111,00 EUR
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

 

Primeren za prve izkušnje

Stopalka za plin deluje tudi kot zavora – takoj ko nogo dvignemo s stopalke se vključi zavora, tako se vozilo hitro in varno ustavi. Najvišja hitrost je 2,7 km/h. Ker je trikolesnik, zagotavlja maksimalno stabilnost.

 

Izjemno praktičen

Primeren je za uporabo v stanovanju in zunaj na prostem. Majhen radij obračanja pa omogoča krmiljenje na manjšem prostoru. Prostor za stopala je udoben in širok, kar otroku nudi največjo možno oporo.

 

 Varno in enostavno

Vozilo ima zaprto šasijo in s tem preprečuje vdor vode, blata in peska v notranjost vozila, hkrati pa mlade voznike ščiti pred električnimi kabli. Akumulator se nahaja pod sedežem in je zaščiten z zaklepom za otroke. Polni se s priloženim polnilcem, ki ga lahko vključite v vsako običajno hišno vtičnico.

 

Pravljični izgled

Pravljične nalepke in roza barva bodo takoj pritegnile male dirkačice in jim pričale pravljično vožnjo. Dodatno veselje ponujajo vznemirljivi zvočni in svetlobni učinki. LED luči, hupa in oponašanje zvoka motorja pa ga naredijo podobnega pravemu motociklu. Opremljen je tudi s prikazovalnikom statusa baterije, tako boste vedno vedeli kdaj je potrebno polnjenje.

Zasnovan za otroke

Trikolesnik Mini Fairy je zaradi moči in velikosti namenjen otrokom, starejšim od 1 leta, uporablja pa naj se le pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za običajni promet!

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Tehnične značilnosti

 

Najvišja dosežena hitrost 2,7 km/h
Primeren za otroke od 1. leta starosti dalje
Velikost (DxŠxV cm) in teža 69 x 44 x 47,5,3
4 kg
Baterija 6V - 4,5Ah
Moč motorja  25 W
Največja dovoljena obremenitev vozila 15 kg
Čas vožnje pri polni obremenitvi 95 min
Opozorilo Ni primerno za otroke, mlajše od 12 mesecev. Vsebuje majhne delce, ki jih lahko majhni otroci požrejo ali vdihnejo in lahko povzročijo zadušitev.

Ni namenjeno uporabi v splošnem prometu!

Uporabljajte le pod nadzorom odrasle osebe!

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ