delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69

 

V našem razstavno-prodajnem salonu v Trzinu našim strankam nudimo strokoven nasvet in izčrpne informacije o vseh naših izdelkih. Naši izkušeni prodajalci, ki so v prvi vrsti starši več otrok, vam bodo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in širokim znanjem z veseljem priskočili na pomoč.

 

Skrb za zdravje v trgovini v Trzinu

Drage nosečke, mamice in očetje, cenjene stranke!

 

Z veseljem sporočamo, da ste v našem razstavno-prodajnem salonu toplo dobrodošli. Naša trgovina je zelo prostorna in zračna, kar nam omogoča, da lahko izvajamo preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja novega koronavirusa. 

Ker je skrb za zdravje vseh nas naša največja vrednota, smo naše delo dodatno prilagodili. Nudimo vam rezervacijo termina osebnega svetovanja, ko je razstavni salon odprt le za vas in vaše spremljevalce.

 

Termini osebnega svetovanja so na voljo vsak dan - dopoldne med 9.00 in 11.00 ter popoldne od 15.00 do 17.00. V rezerviranem terminu bo razstavno-prodajni salon odprt samo za vas in vaše spremljevalce. Pred vašim obiskom bomo vse površine razkužili, med svetovanjem pa poskrbeli za ustrezne preventivne ukrepe.

Delovni čas naše trgovine je vsak delovnik od 9.00 do 17.00, v času osebnega svetovanja imajo naročene stranke prednost pred ostalimi. Osebno svetovanje je brezplačna storitev.

Pokličite nas na 01/231 39 69 in si rezervirajte svoj termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač. Ostanite zdravi!