delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
 • Povzetek
 • Lastnosti
 • Kaj vsebuje
 • Tehnične značilnosti
 • Priporočljivi dodatki
 • Navodila
 • Povzetek
 • Lastnosti
 • Kaj vsebuje
 • Tehnične značilnosti
 • Priporočljivi dodatki
 • Navodila
Nakup

Povzetek

Modularni sistem je komplet otroške opreme, ki vsebuje vse, kar potrebujete za udoben in varen prevoz vašega malčka od rojstva do trenutka, ko se bo na sprehode in izlete odpravil samostojno, brez vozička. Na inovativno podvozje lahko le z enim klikom namestite košaro, lupinico ali športni sedež, ki so glede na vaše želje v vsakem trenutku lahko obrnjeni v katero koli smer.

Book CLASS je čaroben zaradi kolekcije jesenskih barv, toplih kot vaš objem. To, da je voziček oblikovan in izdelan v Italiji, izstopa v neskončno podrobnostih. Preverite, kako bo olajšal vaše novo življenje!

KošaraSedež

Lastnosti

Praktično in kakovostno hkrati

Prav posebnega ga dela integriran ročaj košare iz eko-usnja, ki omogoča varno in enostavno rokovanje s košaro, tudi ko v njej počiva vaš malček.   

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Revolucionaren način zlaganja

Revolucionaren način zlaganja kot knjiga, le z eno roko, medtem ko v naročju lahko držite otroka je po mnenju zadovoljnih uporabnikov izjemna prednost.  

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

 

Košara Navetta XL

Košara Navetta XL je prostorna in udobna. Oblazinjena je s posebej mehkim, antialergijskim in koži prijetnim blagom. Notranjo podlogo je mogoče odstraniti in oprati, kar zagotavlja popolno higieno. Dojenček bo v njej ves čas počival v optimalnem položaju, saj ima nastavljivo hrbtišče in predel za noge. Sistem All Seasons omogoča regulacijo pretoka zraka v notranjosti košare; tako otroka pozimi zaščitimo pred mrazom, poleti pa prijetno hladimo. Opremljena je s prevleko, ki dojenčka ščiti pred mrazom in vetrom, zložljivo streho, žepkom v notranjosti in nastavljivim ročajem, ki omogoča prenašanje košare. Prevleke se kasneje uporabi tudi na športnem sedežu.
Navetta XL se lahko uporablja kjerkoli. Primerna je od rojstva dalje, pa ne samo za prijetno udobne sprehode, ampak tudi doma, kot prenosna posteljica, zibka ali v avtomobilu (skupaj z dodatno opremo Kit Auto XL je homologirana kot skupina 0+). Košara se na podvozje pritrdi z enim klikom.

Varen avtosedež Primo Viaggio SL

Lupinica Primo Viaggio SL je dokazano izjemno varna in kakovostna, preverjeno udobna in zelo lahka. Dodatno integrirano vzglavje izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo dojenčka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke. Tritočkovni varnostni pas je mehko oblazinjen in se prilagaja telesni višini. Ima udoben ergonomski sedež in anatomsko blazinico za novorojenčke. Premična streha z UV zaščito UPF 50+ bo dojenčka varovala pred soncem. Tehta le 3,8 kg, kar s premičnim lokom omogoča enostavno prenašanje otroka. Le z enim klikom – brez dodatnih adapterjev – se pritrdi na podvozje vozička ali na Isofix podstavek.
Lupinica Primo Viaggio SL je namenjena otrokom od rojstva do približno 1 leta. Testirana in odobrena je kot skupina 0+ (0–13 kg). Pritrjena na podstavek Isofix je bila ocenjena z najvišjo oceno 5 zvezdic kot najboljši avtosedež v svoji kategoriji na več strogih varnostnih testih priznanih mednarodnih testnih centrov (2013 ADAC, TSC, Stiftung Warentest, OAMTC).

Inovativno podvozje BOOK z obrnljivim sedežem

Voziček Book je bil razvit z mislijo na izjemno enostavno uporabo. Revolucionaren način zlaganja kot knjiga, le z eno roko, medtem ko v naročju lahko držite otroka, je pripomogel k uspehu in botroval ideji, da ustvarimo kolekcijo vozičkov, kjer si sami izberete podvozje, ki popolnoma ustreza vašim željam, potrebam in življenjskemu slogu ter tako za vas predstavljal najboljši otroški voziček. Podvozja so na voljo v črno-beli ali metalno srebrni (jet) barvi, izbirate pa lahko med naslednjimi modeli:

 • Book 51: Je najbolj kompakten in okreten. Širok le 51 cm z ozkimi dvigali ter ostalimi urbanimi izzivi opravi z odliko. Idealen za mestni vrvež, urbane ovire in majhne avtomobile.
 • Book S: Ima najboljše vozne lastnosti in edinstveno "off-road" tehnologijo s kolesi Soft-Ride. Je enostavno vodljiv tudi na neravnih in tlakovanih površinah. Idealen za vse avanturiste in dolge sprehode v naravi.
 • Book 51 S: Za tiste, ki bi hkrati imeli mestni in avanturistični voziček, je to podvozje prava izbira, saj združuje vse lastnosti podvozji 51 in S.
 • Trikolesnik Scout: "off-road" voziček, ki ne pozna omejitev. Je eleganten, a zelo okreten na vsaki podlagi. Idealen za vse s svobodnim duhom. Ta je na voljo v črni mat barvi.
Ne glede na izbrano podvozje pa je Book kompakten voziček z obrnljivim sedežem, ki se na podvozje pritrdi z enim samim klikom. Voziček je zložljiv skupaj s podvozjem, ne glede na smer sedeža. Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in umazanijo. Sistem Easy Drive vsem podvozjem omogoča 360° vrtljivost, kar se kaže v izjemno udobni vožnji in vodljivosti vozička. Za dodatno stabilnost in lahkotno manevriranje so odgovorni 12-kroglični ležaji, vzmetenje koles in aluminijasto podvozje.
Ergonomsko oblikovan ročaj je nastavljiv po višini, kar tudi višjim staršem omogoča udobno vožnjo. Voziček je opremljen s prostorno in praktično nakupovalno košaro, z raztegljivo streho z UV zaščito UPF 50+, s prednjim varovalom, oblečenim v eko-usnje in z dežno prevleko.

Previjalna torba

Previjalna torba je za vse skrbne in aktivne mamice nepogrešljiva oprema. Z njeno pomočjo bodo vsi potrebni pripomočki za otroka vedno pri roki, hkrati pa bo služila kot modni dodatek. Izdelana je do zadnje podrobnosti – je zelo prostorna, sestavljena iz več preglednih predalčkov ter ima notranje in zunanje žepe. Dodatno je opremljena z mehko previjalno podlogo, da ne bo skrbi, kako, kje in kdaj previti otroka.
Torba je izdelana iz trpežnih materialov, kar omogoča enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Primerna je za nošenje na rami ali za namestitev na vozičke Peg Perego.

Kaj paket vsebuje

Varen avtosedež
Primo Viaggio SL
Košara Navetta XL Inovativno podvozje BOOK
z obrnljivim sedežem
Previjalna torba

Tehnične značilnosti


Košara Elite

Košara Elite ni samo najbolj elegantna košara, temveč je tudi izjemno prostorna in udobna. Primerna je od rojstva dalje, zaradi svoje velikosti in globine pa vse dokler bo otrok želel ležati. Namenjena je dolgim, udobnim sprehodom ter uporabi doma kot prenosna posteljica, zibka ali v avtomobilu (homologirana je kot skupina 0+ z dodatkom Kit Auto, ki je na voljo posebej). Košara se na podvozje pritrdi z enim klikom. Notranja prevleka je snemljiva in pralna.

Enostavno zlaganje Voziček se zloži kompaktno, preprosto in samo z eno roko kot knjiga, tudi kadar v naročju držite otroka. Zložen zavzame izjemno malo prostora tudi s pritrjenim sedežem in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako pred umazanijo.
Easy Drive Easy Drive System s svojimi 12-kroglični ležaji na kolesih omogoča 360° okretnost. Aluminijasto podvozje in vzmetenje koles pa omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička.
Voziček Book Obrnljiv športni sedež se na podvozje pritrdi z enim klikom. Naslonjalo se spusti v ležeč naklon. Raztegljiva strehica z UV zaščito UPF 50+ ščiti pred nevarnimi sončnimi žarki. 5-točkovni varnostni pas je nastavljiv po višini ter mehko oblazinjen. Prednje varovalo je oblečeno v eko-usnje.
Izbira podvozja po meri Dolgoletne izkušnje snovanja otroških vozičkov so pokazale, da je podvozje bistvena komponenta vozička, zato je zelo pomembno, da izberete točno takega, ki popolnoma ustreza vašim željam, potrebam in življenjskemu slogu ter tako za vas predstavljal najboljši otroški voziček.
Book S

Idealen za vse avanturiste in dolge sprehode v naravi.
Čista eleganca, udobje, prilagodljivost, ročaj iz umetnega usnja • Odpre, zloži in vodi se ga
lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjih koles • Soft-Ride kolesa, zaradi katerih je enostavno vodljiv celo na neravnih in tlakovanih površinah • Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje

Book 51

Je najbolj kompakten in okreten. Idealen za mestni vrvež, urbane ovire in majhne avtomobile.
Kompaktna velikost, širok le 51 cm z ozkimi dvigali ter ostalimi urbanimi izzivi opravi z odliko • Udoben in prilagodljiv ročaj • Zložen zavzame najmanj prostora • Odpre, zloži in vodi se ga lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjih koles • Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje                     

Book 51 S Za vse, ki si želijo mestnega in avanturističnega hkrati, je to podvozje prava izbira, saj združuje vse lastnosti podvozja 51 in podvozja S. 
Kompaktna velikost, širok le 51 cm z ozkimi dvigali ter ostalimi urbanimi izzivi opravi z odliko • Čista eleganca, udobje, prilagodljivost, ročaj iz umetnega usnja • Zložen zavzame najmanj prostora • Odpre, zloži in vodi se ga lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjih koles • Soft-Ride kolesa zaradi katerih je enostavno vodljiv celo na neravnih in tlakovanih površinah • Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje
Scout Je eleganten, a zelo okreten na vsaki podlagi. Idealen za vse s svobodnim duhom.
Trikolesnik • Čista eleganca, udobje, prilagodljivost, ročaj iz umetnega usnja • Odpre, zloži in vodi se ga lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjega kolesa • Soft-Ride kolesa, zaradi katerih je enostavno vodljiv celo na neravnih in tlakovanih površinah  • Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje
Dodatna oprema Opremljen je s prostorno in praktično nakupovalno košaro, z raztegljivo streho z UV zaščito UPF 50+ in s prednjim varovalom, oblečenim v eko-usnje.


Priporočljivi dodatki

 
Zimska vreča za voziček 103,00 EUR

V košarico

 
Zimska vreča Igloo za Primo Viaggio 68,00 EUR

V košarico

 
Podnožje ISOFIX Base 0+1 120,00 EUR

V košarico

 
Stojalo Basinet Stand 49,00 EUR

V košarico

 
Nosilec stekleničke za voziček 12,00 EUR

V košarico

 
Podaljšek ročaja za Book 8,00 EUR

V košarico

 
Kit Auto Navetta Elite/XL 59,00 EUR

V košarico

Sestavi si svoj
Book CLASS komplet
Sestavite si voziček po svoji meri, izberite najlubšo barvo in podvozje. SESTAVI VOZIČEK
 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ