delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
 • Povzetek
 • Lastnosti
 • Kaj vsebuje
 • Tehnične značilnosti
 • Priporočljivi dodatki
 • Video
 • Povzetek
 • Lastnosti
 • Kaj vsebuje
 • Tehnične značilnosti
 • Priporočljivi dodatki
 • Video
Nakup

Povzetek

Modularni sistem je komplet otroške opreme, ki vsebuje vse, kar potrebujete za varen prevoz otroka od rojstva do trenutka, ko vozička ne bo več potreboval. Book CROSS izstopa zaradi svojih tehnološke razvitosti in neverjetnih voznih lastnostih. Z ultra vsestranskim trikolesnim vozičkom je zasnovan za avanturistične starše, ki so ves čas na poti ali preprosto radi ves dan preživijo na prostem. 

Vsebuje terenski voziček Book Cross s toplo prevleko za noge, košaro, avtosedež Primo Viaggio SL, torbo za pripomočke s previjalno podlogo in dežno prevleko.

 

KošaraSedež

Lastnosti

Ustvarjen za terensko vožnjo

Book CROSS izstopa zaradi svojih tehnološke razvitosti in neverjetnih voznih lastnosti. Ima velika profilirana in uležajena kolesa Soft Ride, 360 vrtljivo prednje kolo, ročno zavoro.   

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Revolucionaren način zlaganja

Revolucionaren način zlaganja kot knjiga, le z eno roko, medtem ko v naročju lahko držite otroka je po mnenju zadovoljnih uporabnikov izjemna prednost.  

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

 

Košara za novorojenčka

Košara je oblazinjena s posebej mehkim, antialergijskim in koži prijetnim blagom. Notranjo podlogo je mogoče odstraniti in oprati, kar zagotavlja popolno higieno. Opremljena je s prešito prevleko, ki odlično ščiti pred mrazom in vetrom ter zložljivo streho s prezračevalnim oknom. Sistem All Seasons nudi nadzor nad kroženjem zraka v notranjosti košare.
Glede na vaše potrebe, želje in razpoložljiv prostor lahko izbirate med:

 • Košaro Navetta Elite, ki je elegantna in izjemno funkcionalna hkrati. Z zunanje strani je nastavljivo hrbtišče in predel za noge. Edinstven integriran usnjen ročaj omogoča enostavno prenašanje. Uporablja se lahko kjerkoli - kot prenosna posteljica, zibka ali v avtomobilu (homologirana je kot skupina 0+).
 • Zložljivo košaro Pop Up, ki je edina košara na svetu, zložljiva skupaj s podvozjem. Zloži se samo z eno roko; zložena stoji samostojno in zavzame izjemno malo prostora. Kljub temu je neverjetno udobna za novorojenčka, lahka in prostorna.

Varen avtosedež Primo Viaggio SL

Lupinica Primo Viaggio SL je dokazano izjemno varna in kakovostna, preverjeno udobna in zelo lahka. Dodatno integrirano vzglavje izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo dojenčka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke. Tritočkovni varnostni pas je mehko oblazinjen in se prilagaja telesni višini. Ima udoben ergonomski sedež in anatomsko blazinico za novorojenčke. Premična streha z UV zaščito UPF 50+ bo dojenčka varovala pred soncem. Tehta le 3,8 kg, kar s premičnim lokom omogoča enostavno prenašanje otroka. Le z enim klikom – brez dodatnih adapterjev – se pritrdi na podvozje vozička ali na Isofix podstavek. 
Lupinica Primo Viaggio SL je namenjena otrokom od rojstva do približno 1 leta. Testirana in odobrena je kot skupina 0+ (0–13 kg). Pritrjena na podstavek Isofix je bila ocenjena z najvišjo oceno 5 zvezdic kot najboljši avtosedež v svoji kategoriji na več strogih varnostnih testih priznanih mednarodnih testnih centrov (2013 ADAC, TSC, Stiftung Warentest, OAMTC).

Trikolesni športni voziček Book Cross

Off road voziček Book Cross z lahkoto vozite po vseh vrstah terena in v vseh vremenskih razmerah, zahvaljujoč velikim, širokoprofiliranim kolesom in 360° vrtljivemu prednjemu kolesu. Nova generacija koles Soft-Ride z zračnimi komorami predstavlja napredek v udobni vožnji. Kolesa imajo vse lastnosti napihljivih koles, a z veliko prednostjo, da so brez zračnice in tako brez možnosti za pok.
Aluminijasto podvozje, vzmetenje koles in 12-kroglični ležaji omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička. Po višini nastavljiv ergonomski ročaj in ročna zavora vozičku omogočata, da ga tudi zelo visoki starši enostavno manevrirajo. Book Cross se enostavno zloži z eno roko, brez sklanjanja in brez truda, tudi ko v naročju držite svojega otroka.
Book Cross ima nadstandardno širok in udoben sedež, opremljen s 5-točkovnim varnostnim pasom. Hrbtno naslonjalo je nastavljivo po višini z zunanje strani do popolnoma ležečega naklona. Serijska dodatna oprema vsebuje toplo prevleko za noge, ki ščiti tudi pred vetrom, dežno prevleko, streho z vdelanim okencem in prostorna ter praktično nakupovalno košaro.

Previjalna torba

Previjalna torba je za vse skrbne in aktivne mamice nepogrešljiva oprema. Z njeno pomočjo bodo vsi potrebni pripomočki za otroka vedno pri roki, hkrati pa bo služila kot modni dodatek. Izdelana je do zadnje podrobnosti – je zelo prostorna, sestavljena iz več preglednih predalčkov ter ima notranje in zunanje žepe. Dodatno je opremljena z mehko previjalno podlogo, da ne bo skrbi, kako, kje in kdaj previti otroka.
Torba je izdelana iz trpežnih materialov, kar omogoča enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Primerna je za nošenje na rami ali za namestitev na vozičke Peg Perego.

Kaj paket vsebuje

Košara za novorojenčka Varen avtosedež
Primo Viaggio SL
Trikolesni športni voziček
Book Cross
Previjalna torba

Tehnične značilnosti


Off road tehnologija Z lahkoto ga lahko vozite po vseh vrstah terena in v vseh vremenskih razmerah, zahvaljujoč velikim, širokoprofiliranim kolesom in vrtljivemu prednjemu kolesu (360° vrtljivost). Nova generacija koles Soft-Ride z zračnimi komorami predstavlja napredek v udobni vožnji. Kolesa imajo vse lastnosti napihljivih koles, a z veliko prednostjo, da so brez zračnice in tako brez možnosti za pok. Aluminijasto podvozje, vzmetenje koles in 12-kroglični ležaji omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička.              
Enostavno zlaganje Podvozje spada v linijo Book, kar pomeni, da se tudi Book Cross lahko zloži z eno roko, brez sklanjanja in brez truda, tudi ko v naročju držite svojega otroka. Zloži se kompaktno, samo z eno roko kot knjiga. Zložen zavzame izjemno malo prostora tudi s pritrjenim športnim sedežem in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako pred umazanijo.
Book CROSS Book Cross ima nadstandardno širok in udoben sedež, opremljen s 5-točkovnim varnostnim pasom. Hrbtno naslonjalo je nastavljivo po višini z zunanje strani do popolnoma ležečega naklona.
Ročna zavora Po višini nastavljiv ergonomski ročaj in ročna zavora vozičku omogočata, da ga tudi zelo visoki starši enostavno manevrirajo.
Košara ELITE Košara Elite ni samo najbolj elegantna košara, temveč je tudi izjemno prostorna in udobna. Primerna je od rojstva dalje, zaradi svoje velikosti in globine pa vse dokler bo otrok želel ležati. Namenjena je dolgim, udobnim sprehodom ter uporabi doma kot prenosna posteljica, zibka ali v avtomobilu (homologirana je kot skupina 0+ z dodatkom Kit Auto, ki je na voljo posebej). Košara se na podvozje pritrdi z enim klikom. Notranja prevleka je snemljiva in pralna.
Dodatna oprema Priložena je topla prevleka za noge, ki ščiti tudi pred vetrom, streha z vdelanim okencem in prostorna ter praktična nakupovalna košara.

Video

Priporočljivi dodatki

 
Zimska vreča za voziček 103,00 EUR

V košarico

 
Zimska vreča Igloo za Primo Viaggio 68,00 EUR

V košarico

 
Podnožje ISOFIX Base 0+1 120,00 EUR

V košarico

 
Nosilec stekleničke za voziček 12,00 EUR

V košarico

 
Stojalo Basinet Stand 49,00 EUR

V košarico

 
Board za Book 76,99 EUR

V košarico

 
Podaljšek ročaja za Book 8,00 EUR

V košarico

Sestavi si svoj
Book CROSS komplet
Sestavite si voziček po svoji meri, izberite najlubšo barvo in podvozje. SESTAVI VOZIČEK
 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ