delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
 • Povzetek
 • Lastnosti
 • Kaj vsebuje
 • Tehnične značilnosti
 • Priporočljivi dodatki
 • Video
 • Navodila
 • Povzetek
 • Lastnosti
 • Kaj vsebuje
 • Tehnične značilnosti
 • Priporočljivi dodatki
 • Video
 • Navodila
Nakup

Povzetek

Modularni sistem je komplet otroške opreme, ki vsebuje vse, kar potrebujete za varen prevoz otroka od rojstva do trenutka, ko vozička ne bo več potreboval. Na inovativno podvozje lahko le z enim klikom namestite košaro, lupinico ali športni sedež, ki so glede na trenutne potrebe lahko obrnjeni v katero koli smer.

Book POP UP modular je napreden sistem, ki prihrani ogromno prostora, saj je zložljiv s podvozjem. Odlikuje ga ekskluzivno oblikovanje ter vrhunska zmogljivost tudi na grobem, neravnem terenu. Njegova največja prednost je zložljiva košara Pop Up. Edinstvena košara Pop Up je izjemno udobna, kadar je odprta in zelo kompaktna, kadar je zložena. Ker zložena prihrani veliko prostora, v prtljažniku ne bo več težav z ostalo prtljago.

 

KošaraSedež

Lastnosti

 

Udobno, a kompaktno hkrati

Največja prednost je zložljiva košara Pop Up, ki je kljub edinstveni lastnosti izjemno udobna za novorojenčka. Notranje mere namreč presegajo standardne mere košare; dodatno udobje pa zagotavljata mehko oblazinjenje in topla prevleka.  

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Revolucionaren način zlaganja

Praktičen način zlaganja košare skupaj s podvozjem ter revolucionarno zlaganje vozička kot knjiga, le z eno roko, medtem ko v naročju lahko držite otroka, sta po mnenju zadovoljnih uporabnikov izjemna prednost.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

 

Zložljiva košara POP UP

Je edina košara na svetu, ki se zloži skupaj s podvozjem. Kljub temu je neverjetno udobna za novorojenčka, lahka in prostorna. Dojenček bo v njej ves čas počival v optimalnem položaju, saj ima nastavljivo hrbtišče. Opremljena je s prešito prevleko, ki odlično ščiti pred mrazom in vetrom, zložljivo streho s prezračevalnim oknom in s senčnikom z UV zaščito UPF 50+. Oblazinjena je s posebej mehkim, antialergijskim in koži prijetnim blagom. Notranjo podlogo je mogoče odstraniti in oprati, kar zagotavlja popolno higieno. Za optimalno kroženje zraka v košari Pop Up so prezračevalne točke skrite tudi v dnu.
Zaradi pametnega oblikovanja prihrani veliko prostora. Zloži se skupaj s podvozjem samo z eno roko; zložena stoji samostojno in zavzame izjemno malo prostora – od zdaj naprej lahko košaro pospravite v prtljažnik, kjer bo ostalo še veliko prostora za ostale stvari. Navetta Pop Up se na podvozje pritrdi z enim klikom, primerna je od rojstva dalje, pa ne samo za prijetno udobne sprehode, ampak tudi doma, kot prenosna posteljica ali zibka.

Varen avtosedež Primo Viaggio SL

Lupinica Primo Viaggio SL je dokazano izjemno varna in kakovostna, preverjeno udobna in zelo lahka. Dodatno integrirano vzglavje izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo dojenčka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke. Tritočkovni varnostni pas je mehko oblazinjen in se prilagaja telesni višini. Ima udoben ergonomski sedež in anatomsko blazinico za novorojenčke. Premična streha z UV zaščito UPF 50+ bo dojenčka varovala pred soncem. Tehta le 3,8 kg, kar s premičnim lokom omogoča enostavno prenašanje otroka. Le z enim klikom – brez dodatnih adapterjev – se pritrdi na podvozje vozička ali na Isofix podstavek. 
Lupinica Primo Viaggio SL je namenjena otrokom od rojstva do približno 1 leta. Testirana in odobrena je kot skupina 0+ (0–13 kg). Pritrjena na podstavek Isofix je bila ocenjena z najvišjo oceno 5 zvezdic kot najboljši avtosedež v svoji kategoriji na več strogih varnostnih testih priznanih mednarodnih testnih centrov (2013 ADAC, TSC, Stiftung Warentest, OAMTC).

Inovativno podvozje BOOK z obrnljivim sedežem

Voziček Book je bil razvit z mislijo na izjemno enostavno uporabo. Revolucionaren način zlaganja kot knjiga, le z eno roko, medtem ko v naročju lahko držite otroka, je pripomogel k uspehu in botroval ideji, da ustvarimo kolekcijo vozičkov, kjer si sami izberete podvozje, ki popolnoma ustreza vašim željam, potrebam in življenjskemu slogu ter tako za vas predstavljal najboljši otroški voziček. Podvozja so na voljo v črno-beli ali metalno srebrni (jet) barvi, izbirate pa lahko med naslednjimi modeli:

 • Book 51: Je najbolj kompakten in okreten. Širok le 51 cm z ozkimi dvigali ter ostalimi urbanimi izzivi opravi z odliko. Idealen za mestni vrvež, urbane ovire in majhne avtomobile.
 • Book S: Najboljše vozne lastnosti in edinstvena "off-road" tehnologija s kolesi Soft-Ride. Je enostavno vodljiv tudi na neravnih in tlakovanih površinah. Idealen za vse avanturiste in dolge sprehode v naravi.
 • Book 51 S: Za tiste, ki bi hkrati imeli mestni in avanturistični voziček, je to podvozje prava izbira, saj združuje prav vse lastnosti podvozja 51 in podvozja S.
 • Trikolesnik Scout: "off-road" voziček, ki ne pozna omejitev. Je eleganten, a zelo okreten na vsaki podlagi. Idealen za vse s svobodnim duhom. Ta je na voljo v črni mat barvi.
Ne glede na izbrano podvozje pa je Book kompakten voziček z obrnljivim sedežem, ki se na podvozje pritrdi z enim samim klikom. Voziček je zložljiv skupaj s podvozjem, ne glede na smer sedeža. Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako tudi pred umazanijo. Poseben sistem vsem podvozjem omogoča 360° vrtljivost, kar se kaže v izjemno udobni vožnji in vodljivosti vozička. Za dodatno stabilnost in lahkotnost manevriranja pa so odgovorni aluminijasto podvozje, vzmetenje koles in 12-kroglični ležaji.

Ergonomsko oblikovan ročaj je nastavljiv po višini, kar tudi višjim staršem omogoča udobno vožnjo. Opremljen je toplo prevleko za noge, s prostorno in praktično nakupovalno košaro, z raztegljivo streho z UV zaščito UPF 50+, s prednjim varovalom, oblečenim v eko-usnje in z dežno prevleko.

Previjalna torba

Previjalna torba je za vse skrbne in aktivne mamice nepogrešljiva oprema. Z njeno pomočjo bodo vsi potrebni pripomočki za otroka vedno pri roki, hkrati pa bo služila kot modni dodatek. Izdelana je do zadnje podrobnosti – je zelo prostorna, sestavljena iz več preglednih predalčkov ter ima notranje in zunanje žepe. Dodatno je opremljena z mehko previjalno podlogo, da ne bo skrbi, kako, kje in kdaj previti otroka.
Torba je izdelana iz trpežnih materialov, kar omogoča enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Primerna je za nošenje na rami ali za namestitev na vozičke Peg Perego.

Kaj paket vsebuje

Varen avtosedež
Primo Viaggio SL
Zložljiva košara
POP UP
Inovativno podvozje BOOK
z obrnljivim sedežem
Previjalna torba

Tehnične značilnostiKošara POP UP

Edinstvena zložljiva košara Pop Up je izjemno udobna, kadar je odprta in zelo kompaktna, kadar je zložena. Je edina košara na svetu, ki se lahko zloži skupaj s podvozjem.

Enostavno zlaganje Voziček se zloži kompaktno, preprosto in samo z eno roko kot knjiga, tudi kadar v naročju držite otroka. Zložen zavzame izjemno malo prostora tudi s pritrjenim športnim sedežem ali košaro in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako pred umazanijo. 
Easy Drive Easy Drive System s svojimi 12-kroglični ležaji na kolesih omogoča 360° okretnost. Aluminijasto podvozje in vzmetenje koles pa omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička.
Voziček Book Book je voziček s popolno opremo. Ima obrnljiv športni sedež, ki se na podvozje pritrdi z enim klikom. Naslonjalo se spusti v ležeč naklon. Raztegljiva strehica z UV zaščito UPF 50+ ščiti pred nevarnimi sončnimi žarki. 5-točkovni varnostni pas je nastavljiv po višini ter mehko oblazinjen. Prednje varovalo je oblečeno v eko-usnje.
Izbira podvozja po meri Dolgoletne izkušnje snovanja otroških vozičkov so pokazale, da je podvozje bistvena komponenta vozička, zato je zelo pomembno, da izberete točno takega, ki popolnoma ustreza vašim željam, potrebam in življenjskemu slogu ter tako za vas predstavljal najboljši otroški voziček.
Book S

Idealen za vse avanturiste in dolge sprehode v naravi.
Čista eleganca, udobje, prilagodljivost, ročaj iz umetnega usnja • Odpre, zloži in vodi se ga
lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjih koles • Soft-Ride kolesa, zaradi katerih je enostavno vodljiv celo na neravnih in tlakovanih površinah • Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje

Book 51

Je najbolj kompakten in okreten. Idealen za mestni vrvež, urbane ovire in majhne avtomobile.
Kompaktna velikost, širok le 51 cm z ozkimi dvigali ter ostalimi urbanimi izzivi opravi z odliko • Udoben in prilagodljiv ročaj • Zložen zavzame najmanj prostora • Odpre, zloži in vodi se ga lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjih koles • Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje                     

Book 51 S Za vse, ki si želijo mestnega in avanturističnega hkrati, je to podvozje prava izbira, saj združuje vse lastnosti podvozja 51 in podvozja S. 
Kompaktna velikost, širok le 51 cm z ozkimi dvigali ter ostalimi urbanimi izzivi opravi z odliko • Čista eleganca, udobje, prilagodljivost, ročaj iz umetnega usnja • Zložen zavzame najmanj prostora • Odpre, zloži in vodi se ga lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjih koles • Soft-Ride kolesa zaradi katerih je enostavno vodljiv celo na neravnih in tlakovanih površinah • Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje
Scout Je eleganten, a zelo okreten na vsaki podlagi. Idealen za vse s svobodnim duhom.
Trikolesnik • Čista eleganca, udobje, prilagodljivost, ročaj iz umetnega usnja • Odpre, zloži in vodi se ga lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjega kolesa • Soft-Ride kolesa, zaradi katerih je enostavno vodljiv celo na neravnih in tlakovanih površinah  • Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje
Dodatna oprema Opremljen je toplo prevleko za noge, s prostorno in praktično nakupovalno košaro, z raztegljivo streho z UV zaščito UPF 50+ in s prednjim varovalom, oblečenim v eko-usnje.                         

Video

Priporočljivi dodatki

 
Zimska vreča za voziček 103,00 EUR

V košarico

 
Zimska vreča Igloo za Primo Viaggio 68,00 EUR

V košarico

 
Podnožje ISOFIX Base 0+1 120,00 EUR

V košarico

 
Stojalo Basinet Stand 49,00 EUR

V košarico

 
Nosilec stekleničke za voziček 12,00 EUR

V košarico

 
Podaljšek ročaja za Book 8,00 EUR

V košarico

 
Senčnik Book Grigio (siv) 43,00 EUR

V košarico

Sestavi si svoj
Book POP UP komplet
Sestavite si voziček po svoji meri, izberite najlubšo barvo in podvozje. SESTAVI VOZIČEK
 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ