delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
 • Povzetek
 • Lastnosti
 • Kaj vsebuje
 • Tehnične značilnosti
 • Priporočljivi dodatki
 • Navodila
 • Povzetek
 • Lastnosti
 • Kaj vsebuje
 • Tehnične značilnosti
 • Priporočljivi dodatki
 • Navodila
Nakup

Povzetek

Modularni sistem je komplet otroške opreme, ki vsebuje vse, kar potrebujete za varen prevoz otroka od rojstva do trenutka, ko vozička ne bo več potreboval. Culla modular je popolnoma opremljen modularni sistem, ki ga odlikuje vrhunsko, stilsko oblikovanje in izdelava. Eleganca, prostornost in udobje so njegove glavne značilnosti.

Vsebuje elegantno podvozje Classico ali Classico Cromato, obrnljiv sedež Giro, ki je opremljen s toplo prevleko za noge, prostorno in udobno košaro Culla, ki se z odstranitvijo prevleke spremeni v zibko. Košara Culla je homologirana za uporabo v avtomobilu kot avtosedež skupine 0 (do 10 kg), dodatek Kit Auto in previjaln torbo s previjalno podlogo.

KošaraSedež

Lastnosti

Eleganca in funkcionalnost hkrati

Klasično, stilno podvozje z velikimi, napihljivimi kolesi je nekaj najbolj prijetnega za vožnjo. V kromirani ali mat različici bo zadovoljiv vse okuse. 

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Košara ali zibka

Z odstranitvijo zgornje prevleke košara v trenutku postane elegantna zibka. Tako zračna in udobna je več kot primerna za popoldanski počitek v dnevni sobi.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo..

Elegantna košara CULLA

Najbolj prostorna in udobna košara Culla se spremeni v unikatno zibko. Oblazinjena je s posebej mehkim, antialergijskim in koži prijetnim blagom. Notranjo podlogo je mogoče odstraniti in oprati, kar zagotavlja popolno higieno. Dojenček bo v njej ves čas počival v optimalnem položaju, saj ima nastavljivo hrbtno naslonjalo in predel za noge. Opremljena je s prešito prevleko, ki odlično ščiti pred mrazom in vetrom, zložljivo streho s prezračevalnim oknom in 2 žepkoma v notranjosti košare. Sistem All Seasons nudi nadzor nad kroženjem zraka.
Košara Culla se lahko uporablja kjerkoli. Primerna je od rojstva dalje, pa ne samo za prijetno udobne sprehode, ampak tudi doma, kot prenosna posteljica, zibka ali v avtomobilu. Z namestitvijo dodatka Kit Auto, ki je priložen košari, je za uporabo v avtomobilu homologirana kot avtosedež skupine 0+ (do 10 kg). Košara se na podvozje pritrdi z enim klikom.

Stilno podvozje CLASSICO z obrnljivim sedežem

Voziček Culla je popolnoma opremljen voziček, ki ga odlikuje vrhunsko, stilsko oblikovanje in izdelava. Eleganca, prostornost in udobje so njegove glavne značilnosti. Izberete lahko kromirano podvozje Classico Cromato ali mat podvozje Classico. Obrnljiv sedež je opremljen s toplo prevleko za noge.

Kit Auto

Dodatek Auto omogoča, da košara Culla postane avtosedež! Homologirana je kot avtosedež skupine 0+ (do 10 kg).

Previjalna torba

Previjalna torba je za vse skrbne in aktivne mamice nepogrešljiva oprema. Z njeno pomočjo bodo vsi potrebni pripomočki za otroka vedno pri roki, hkrati pa bo služila kot modni dodatek. Izdelana je do zadnje podrobnosti – je zelo prostorna, sestavljena iz več preglednih predalčkov ter ima notranje in zunanje žepe. Dodatno je opremljena z mehko previjalno podlogo, da ne bo skrbi, kako, kje in kdaj previti otroka.
Torba je izdelana iz trpežnih materialov, kar omogoča enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Primerna je za nošenje na rami ali za namestitev na vozičke Peg Perego.

Kaj paket vsebuje

Stilno podvozje CLASSICO
z obrnljivim sedežem
Elegantna košara CULLA Kit Auto Previjalna torba

Tehnične značilnosti


Košara CULLA Culla se samo z odstranitvijo prevleke spremeni v zibko. 
Košara - avtosedež Košara Culla je homologirana za uporabo v avtomobilu kot avtosedež skupine 0 (do 10 kg), dodatek Kit Auto in previjaln torbo s previjalno podlogo.
Kolekcija Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc pretium tellus non lacinia faucibus. Aenean vitae orci et metus maximus lacinia.
Izbira podvozja po meri Dolgoletne izkušnje snovanja otroških vozičkov so pokazale, da je podvozje bistvena komponenta vozička, zato je zelo pomembno, da izberete točno takega, ki popolnoma ustreza vašim željam, potrebam in življenjskemu slogu ter tako za vas predstavljal najboljši otroški voziček.
Classico Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc pretium tellus non lacinia faucibus. Aenean vitae orci et metus maximus lacinia.
Classico Cromato Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc pretium tellus non lacinia faucibus. Aenean vitae orci et metus maximus lacinia.
Dodatna oprema Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc pretium tellus non lacinia faucibus. Aenean vitae orci et metus maximus lacinia.
Mere in teža

Priporočljivi dodatki

 
Zimska vreča za voziček 103,00 EUR

V košarico

 
Vzmetnica za košaro 40,66 EUR

V košarico

 
Podnožje ISOFIX Base 0+1 120,00 EUR

V košarico

 
Stojalo Basinet Stand 49,00 EUR

V košarico

Sestavi si svoj
Culla komplet
Sestavite si voziček po svoji meri, izberite najlubšo barvo in podvozje. SESTAVI VOZIČEK
 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ