delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
 • Povzetek
 • Lastnosti
 • Kaj vsebuje
 • Tehnične značilnosti
 • Priporočljivi dodatki
 • Navodila
 • Povzetek
 • Lastnosti
 • Kaj vsebuje
 • Tehnične značilnosti
 • Priporočljivi dodatki
 • Navodila
Nakup

Povzetek

Voziček Team je najnovejša inovacija v družini Peg Perego. Ustvarjen je z mislijo na vse novopečene starše, ki za novo, kar se da udobno potovanje potrebujejo najboljši voziček brez omejitev, ter z mislijo na družine, ki razmišljajo, kako voziček za enega otroka nadgraditi v "dvojni" voziček. Team ponuja najboljše iz obeh svetov, eleganten in praktičen voziček z vsemi funkcijami za enega otroka, ki se enostavno pretvori v dvojnega, prav tako elegantnega in funkcionalnega.

Modularni sistem je komplet otroške opreme, ki vsebuje vse, kar potrebujete za varen prevoz otroka od rojstva do trenutka, ko vozička ne bo več potreboval. Team Pop Up modular vsebuje inovativno podvozje Team z obrnljivim športnim sedežem, zložljivo košaro Navetta Pop Up, avtosedež Primo Viaggio SL, torbo za pripomočke s previjalno podlogo in dežno prevleko.

Ob širitvi družine se z dodatnim adapterjem Team enostavno in hitro nadgradi v voziček za dva otroka. Adapter namreč omogoča, da na podvozje namestite svoje obstoječe komponente (košaro + sedež ali lupinico + sedež) in tako prikrajša takojšen nakup drugega sedeža.

KošaraSedež

Lastnosti

 

Udobno, a kompaktno hkrati

Največja prednost je zložljiva košara Pop Up, ki je kljub edinstveni lastnosti izjemno udobna za novorojenčka. Notranje mere namreč presegajo standardne mere košare; dodatno udobje pa zagotavljata mehko oblazinjenje in topla prevleka.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Zgradite pravi tim

Ob širitvi družine se voziček s Team Adapterjem, ki je na voljo posebej enostavno in hitro nadgradi v voziček za dva otroka. Na podvozje lahko namestite svoje obstoječe komponente (košaro+sedež ali lupinico+sedež) in takojšen nakup drugega sedeža ni potreben.                                     

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

Zložljiva košara POP UP

Je edina košara na svetu, ki se zloži skupaj s podvozjem. Kljub temu je neverjetno udobna za novorojenčka, lahka in prostorna. Dojenček bo v njej ves čas počival v optimalnem položaju, saj ima nastavljivo hrbtišče. Opremljena je s prešito prevleko, ki odlično ščiti pred mrazom in vetrom, zložljivo streho s prezračevalnim oknom in s senčnikom z UV zaščito UPF 50+. Oblazinjena je s posebej mehkim, antialergijskim in koži prijetnim blagom. Notranjo podlogo je mogoče odstraniti in oprati, kar zagotavlja popolno higieno. Za optimalno kroženje zraka v košari Pop Up so prezračevalne točke skrite tudi v dnu.
Zaradi pametnega oblikovanja prihrani veliko prostora. Zloži se skupaj s podvozjem samo z eno roko; zložena stoji samostojno in zavzame izjemno malo prostora – od zdaj naprej lahko košaro pospravite v prtljažnik, kjer bo ostalo še veliko prostora za ostale stvari. Navetta Pop Up se na podvozje pritrdi z enim klikom, primerna je od rojstva dalje, pa ne samo za prijetno udobne sprehode, ampak tudi doma, kot prenosna posteljica ali zibka.

Varen avtosedež Primo Viaggio SL

Lupinica Primo Viaggio SL je dokazano izjemno varna in kakovostna, preverjeno udobna in zelo lahka. Dodatno integrirano vzglavje izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo dojenčka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke. Tritočkovni varnostni pas je mehko oblazinjen in se prilagaja telesni višini. Ima udoben ergonomski sedež in anatomsko blazinico za novorojenčke. Premična streha z UV zaščito UPF 50+ bo dojenčka varovala pred soncem. Tehta le 3,8 kg, kar s premičnim lokom omogoča enostavno prenašanje otroka. Le z enim klikom – brez dodatnih adapterjev – se pritrdi na podvozje vozička ali na Isofix podstavek.
Lupinica Primo Viaggio SL je namenjena otrokom od rojstva do približno 1 leta. Testirana in odobrena je kot skupina 0+ (0–13 kg). Pritrjena na podstavek Isofix je bila ocenjena z najvišjo oceno 5 zvezdic kot najboljši avtosedež v svoji kategoriji na več strogih varnostnih testih priznanih mednarodnih testnih centrov (2013 ADAC, TSC, Stiftung Warentest, OAMTC).

Voziček Team

Sodobni voziček Team z elegantnim, naprednim podvozjem in velikimi poliuretanskimi kolesi Soft Ride omogoča udobno in brezskrbno vožnjo tako malčkom kot staršem. V prostorno nakupovalno košaro boste lahko spravili vse nujne in ne-nujne potrebščine. Obrnljiv sedež s prostorno streho z UV zaščitnim faktorjem 50+ omogoča dodatno zaščito naših najmlajših pred vremenskimi vplivi. Vsestranskost vozička dopolnjuje zelo enostavno zlaganje v enem koraku; voziček se zloži skupaj s športnim sedežem, ne glede na njegovo smer.
Ob širitvi družine se voziček enostavno in hitro nadgradi v voziček za dva otroka. Team adapter namreč omogoča, da na podvozje namestite svoje obstoječe komponente (košaro + sedež ali lupinico + sedež) in tako prikrajša takojšen nakup drugega sedeža.
Drugi sedež vozička Team pa je prav to - drugi sedež (in ne pomožno sedišče), ki je popolnoma enak kot sedež obstoječega vozička. Oba sedeža sta opremljena z udobnim naslonjalom in počivalom nog. Nosilnost posameznega sedeža je do 22,6 kg; omogočata pa, da se otroka gledata ali vozita zaporedno.

Previjalna torba

Previjalna torba je za vse skrbne in aktivne mamice nepogrešljiva oprema. Z njeno pomočjo bodo vsi potrebni pripomočki za otroka vedno pri roki, hkrati pa bo služila kot modni dodatek. Izdelana je do zadnje podrobnosti – je zelo prostorna, sestavljena iz več preglednih predalčkov ter ima notranje in zunanje žepe. Dodatno je opremljena z mehko previjalno podlogo, da ne bo skrbi, kako, kje in kdaj previti otroka.
Torba je izdelana iz trpežnih materialov, kar omogoča enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Primerna je za nošenje na rami ali za namestitev na vozičke Peg Perego.

Kaj paket vsebuje

Varen avtosedež
Primo Viaggio SL
Elegantna košara
POP UP
Voziček Team Previjalna torba

Tehnične značilnosti

Košara POP UP

Edinstvena zložljiva košara Pop Up je izjemno udobna, kadar je odprta in zelo kompaktna, kadar je zložena. Je edina košara na svetu, ki se lahko zloži skupaj s podvozjem.

Voziček TEAM Sodobni voziček Team z elegantnim, naprednim podvozjem in velikimi poliuretanskimi kolesi Soft Ride omogoča udobno in brezskrbno vožnjo tako malčkom kot staršem. V prostorno nakupovalno košaro boste lahko spravili vse nujne in ne-nujne potrebščine. Obrnljiv sedež ima izjemno veliko streho z UV zaščitnim faktorjem 50+, kar omogoča dodatno zaščito naših najmlajših pred vremenskimi vplivi.
"All-in-One" Ob širitvi družine se voziček s Team Adapterjem (na voljo posebej) enostavno in hitro nadgradi v voziček za dva otroka. Adapter namreč omogoča, da na podvozje namestite svoje obstoječe komponente (košaro + sedež ali lupinico + sedež) in tako prikrajša takojšen nakup drugega sedeža.           
Enakovredna sedeža

Drugi sedež vozička Team je prav to - drugi sedež in ne pomožno sedišče, ki je popolnoma enak kot sedež obstoječega vozička. Oba sedeža sta opremljena z udobnim naslonjalom in počivalom nog. Nosilnost posameznega sedeža je do 22,6 kg; omogočata pa, da se otroka gledata ali vozita zaporedno.

Enostavno zlaganje Vsestranskost vozička dopolnjuje zelo enostavno, enoročno zlaganje v enem koraku; voziček se zloži skupaj s športnim sedežem, ne glede na njegovo smer.
Easy Drive Easy Drive System s svojimi 12-kroglični ležaji na kolesih omogoča 360° okretnost. Aluminijasto podvozje in vzmetenje koles pa omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička.          
Dodatna oprema Opremljen je toplo prevleko za noge, s prostorno in praktično nakupovalno košaro, z raztegljivo streho z UV zaščito UPF 50+, s prednjim varovalom, oblečenim v eko-usnje in z dežno prevleko.          
Mere in teža                                 

 

Priporočljivi dodatki

 
Zimska vreča Igloo za Primo Viaggio SL 68,00 EUR

V košarico

 
Zimska vreča (za voziček) 103,00 EUR

V košarico

 
Komplet proti zadušitvi 40,66 EUR

V košarico

 
Podstavek Isofix Base 0+1 K 120,00 EUR

V košarico

 
Eko prevleka blazine za košaro 27,00 EUR

V košarico

 
Nosilec stekleničke za voziček 12,00 EUR

V košarico

 
Stojalo za košaro Bassinet Stand 49,00 EUR

V košarico

 
Mreža proti mrčesu 31,00 EUR

V košarico

Sestavi si svoj
Team POP UP komplet
Sestavite si voziček po svoji meri, izberite najlubšo barvo in podvozje. SESTAVI VOZIČEK
 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ