delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69

Elite LOUNGE Modular (kolekcija 2020)

Modularni sistem je funkcionalen in sodoben komplet otroške opreme, ki vsebuje otroški voziček, košaro, lupinico in previjalno torbo – vse, kar potrebujete za udobno, varno in enostavno rokovanje z otrokom od rojstva dalje. Elite LOUNGE je linija, ki izstopa po svoji eleganci, čarobnih detajlih in funkcionalnosti. Vsebuje inovativno lupinico Primo Viaggio LOUNGE z nastavljivim naklonom.
Izberite si barvo, ki je za vas najlepša ter podvozje, ki najbolj ustreza vašemu načinu življenja.
Modularni sistem je funkcionalen in sodoben komplet otroške opreme, ki vsebuje otroški voziček, košaro, lupinico in previjalno torbo – vse, kar potrebujete za udobno, varno in enostavno rokovanje z otrokom od rojstva dalje. Elite LOUNGE je linija, ki izstopa po svoji eleganci, čarobnih detajlih in funkcionalnosti. Vsebuje inovativno lupinico Primo Viaggio LOUNGE z nastavljivim naklonom.
Izberite si barvo, ki je za vas najlepša ter podvozje, ki najbolj ustreza vašemu načinu življenja.
Cena: 0,00 EUR
Dobavni rok: na zalogi
Nakup
Izdelek je na voljo samo v poslovalnicah in spletni nakup ni možen.

Lastnosti

Napredna lupinica LOUNGE z nastavljivim naklonom

Inovativna lupinica Primo Viaggio Lounge z nastavljivim naklonom v 3 položaje omogoča ergonomski položaj dojenčka v vsakem razvojnem obdobju ter bolj udobno spanje za dojenčke na poti.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Kolesa za vsak življenjski slog

Vas bolj mikajo sprehodi med urbanimi ovirami ali avanture v naravi? Štirikolesnik? Ali voziček, ki se lahko spremeni v voziček za dvojčke? Sami si izberite podvozje, ki popolnoma ustreza vašim željam, potrebam in življenjskemu slogu.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

Tehnične značilnosti


Košara ELITE

Košara Elite ni samo najbolj elegantna košara, temveč je tudi izjemno prostorna in udobna. Primerna je od rojstva dalje, zaradi svoje velikosti in globine pa vse dokler bo otrok želel ležati. Namenjena je dolgim, udobnim sprehodom ter uporabi doma kot prenosna posteljica, zibka ali v avtomobilu (homologirana je kot skupina 0+ z dodatkom Kit Auto, ki je na voljo posebej). Košara se na podvozje pritrdi z enim klikom. Notranja prevleka je snemljiva in pralna.

Lupinica LOUNGE Zaradi posebnega oblikovanja lupinice Primo Viaggio Lounge se naslonjalo stopenjsko spušča v ležeč naklon, hkrati pa se podaljšuje naslonjalo za noge. To zagotavlja, da dojenček med vožnjo v avtomobilu leži v najbolj ergonomskem položaju.
Enostavno zlaganje in udobna vožnja Voziček se zloži kompaktno, preprosto in samo z eno roko kot knjiga, tudi kadar v naročju držite otroka. Zložen zavzame izjemno malo prostora tudi s pritrjenim športnim sedežem in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako pred umazanijo. 
Sistem Easy Drive predstavlja 12-kroglične ležaje na kolesih, ki omogočajo 360° okretnost. Aluminijasto podvozje in vzmetenje koles nudita dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička.
Sedež Elite je voziček s popolno opremo. Ima obrnljiv športni sedež, ki se na podvozje pritrdi z enim klikom. Naslonjalo se spusti v ležeč naklon. Raztegljiva strehica z UV zaščito UPF 50+ ščiti pred nevarnimi sončnimi žarki. 5-točkovni varnostni pas je nastavljiv po višini ter mehko oblazinjen. Prednje varovalo je oblečeno v eko-usnje.
Izbira podvozja po meri Dolgoletne izkušnje snovanja otroških vozičkov so pokazale, da je podvozje bistvena komponenta vozička, zato je zelo pomembno, da izberete točno takega, ki popolnoma ustreza vašim željam, potrebam in življenjskemu slogu ter tako za vas predstavlja najboljši otroški voziček.
Team

Idealen za družino, ki se bo širila ter za vse avanturiste, ki ljubijo dolge sprehode v naravi. 
Elegantno, napredno podvozje z velikimi poliuretanskimi kolesiSoft-Ride kolesa, zaradi katerih je enostavno vodljiv celo na neravnih in tlakovanih površinah • Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje • Ob širitvi družine se voziček s Team Adapterjem enostavno in hitro nadgradi v voziček za dva otroka • Odpre, zloži in vodi se ga lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjih koles

Book 51

Je najbolj kompakten in okreten. Idealen za mestni vrvež, urbane ovire in majhne avtomobile.
Kompaktna velikost, širok le 51 cm z ozkimi dvigali ter ostalimi urbanimi izzivi opravi z odliko • Udoben in prilagodljiv ročaj • Zložen zavzame najmanj prostora • Odpre, zloži in vodi se ga lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjih koles • Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje                     

Book S51

Za vse, ki si želijo mestnega in avanturističnega hkrati, je to podvozje prava izbira. 
Kompaktna velikost, širok le 51 cm z ozkimi dvigali ter ostalimi urbanimi izzivi opravi z odliko • Čista eleganca, udobje, prilagodljivost, ročaj iz umetnega usnja • Zložen zavzame najmanj prostora • Odpre, zloži in vodi se ga lahko samo z eno roko • Zaklepanje vrtenja prednjih koles • Soft-Ride kolesa zaradi katerih je enostavno vodljiv celo na neravnih in tlakovanih površinah •  Prostorna košara s sistemom za enostavno nalaganje • Po višini nastavljiv teleskopski ročaj 

Dodatna oprema Opremljen je s toplo prevleko za noge, s prostorno in praktično nakupovalno košaro, z raztegljivo streho z UV zaščito UPF 50+ in s prednjim varovalom, oblečenim v eko-usnje.                         

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ