delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69

Futura Modular

Futura modularni sistem je funkcionalen in sodoben komplet otroške opreme, ki vsebuje otroški voziček, košaro in lupinico – vse, kar potrebujete za udobno, varno in enostavno rokovanje z otrokom od rojstva dalje. Ker je širok le 51 cm, boste z njim na sprehodu z lahkoto manevrirali; tudi z ozkimi dvigali ter ostalimi urbanimi izzivi opravi z odliko.
1. Izberi barvo
Futura modularni sistem je funkcionalen in sodoben komplet otroške opreme, ki vsebuje otroški voziček, košaro in lupinico – vse, kar potrebujete za udobno, varno in enostavno rokovanje z otrokom od rojstva dalje. Ker je širok le 51 cm, boste z njim na sprehodu z lahkoto manevrirali; tudi z ozkimi dvigali ter ostalimi urbanimi izzivi opravi z odliko.
Cena: -
Dobavni rok: -
Nakup
Izdelek je na voljo samo v poslovalnicah in spletni nakup ni možen.
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Navodila
Nakup

Lastnosti

Otroški voziček Futura

Udoben športni sedež se popolnoma poleže; sedež je obrnljiv, vozišek pa se lahko zloži ne glede na smer sedeža. Prevleka za noge v ujemajoči se barvi bo vašega malčka ščitila pred vetrom in mrazom.   

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Revolucionaren način zlaganja

Revolucionaren način zlaganja kot knjiga, le z eno roko, medtem ko v naročju lahko držite otroka je po mnenju zadovoljnih uporabnikov izjemna prednost.  

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

 

Tehnične značilnosti

 

Košara FUTURA

Oblazinjena je s posebej mehkim, antialergijskim in koži prijetnim blagom. Notranjo podlogo je mogoče odstraniti in oprati, kar zagotavlja popolno higieno. Dojenček bo v njej ves čas počival v optimalnem položaju.
Opremljena je s prevleko, ki odlično ščiti pred mrazom in vetrom, zložljivo streho z UV zaščito UPF 50+ ter sistemom, ki omogoča notranje kroženje zraka.
Primerna je od rojstva dalje, pa ne samo za prijetno udobne sprehode, ampak tudi doma, kot prenosna posteljica, zibka ali v avtomobilu (z dodatkom Kit Auto je homologirana kot skupina 0).                             

Športni voziček FUTURA Udoben športni sedež se popolnoma poleže; sedež je obrnljiv, voziček pa se lahko zloži ne glede na smer sedeža. Prevleka za noge v ujemajoči se barvi bo vašega malčka ščitila pred vetrom in mrazom.
Ima udoben in prilagodljiv ročaj. Opremljen je tudi s prostorno in praktično nakupovalno košaro, z raztegljivo streho z UV zaščito UPF 50+, ter s prednjim varovalom.           
Easy Drive Poseben Easy Drive sistem mu omogoča 360° vrtljivost, kar se kaže v izjemno udobni vožnji in vodljivosti vozička. Za dodatno stabilnost in lahkotnost manevriranja pa so odgovorni aluminijasto podvozje, vzmetenje koles in 12-kroglični ležaji.
Enostavno zlaganje Voziček je zložljiv skupaj s podvozjem z eno roko kot knjiga, ne glede na smer sedeža. Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako tudi pred umazanijo.           
Lupinica PRIMO VIAGGIO SL

Lupinica/avtosedež skupine 0+ (od 0 do 13 kg) Primo Viaggio SL se lahko pritrdi tudi na podvozje Futura.
Pritrjena na podstavek Isofix je bila ocenjena z najvišjo oceno 5 zvezdic kot najboljši avtosedež v svoji kategoriji na več strogih varnostnih testih priznanih mednarodnih testnih centrov (2013 ADAC, TSC, Stiftung Warentest, OAMTC).
Tehta le 3,8 kg, kar s premičnim lokom omogoča enostavno prenašanje otroka.
Dodatno integrirano vzglavje izdatno zmanjša sile, ki delujejo na vrat in glavo dojenčka v primeru bočnega trka ali vožnje čez ovinke. Tritočkovni varnostni pas je mehko oblazinjen in se prilagaja telesni višini. Ima udoben ergonomski sedež in anatomsko blazinico za novorojenčke. Premična streha z UV zaščito UPF 50+ bo dojenčka varovala pred soncem.

 

Priporočljivi dodatki

 
Dežna prevleka športni del 29,00 EUR

V košarico

 
Senčnik Book Grigio (siv) 43,00 EUR

V košarico

 
Nosilec stekleničke za voziček 12,00 EUR

V košarico

 
Board za Book 76,99 EUR

V košarico

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ