delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69

Aria Shopper Twin

Voziček je namenjen tako dvojčkom kot bratcem in sestricam podobne starosti, od 6 do 36 mesecev. S svojo prostorno spodnjo košaro vam bo Aria Shopper Twin vedno priskočila na pomoč! Je izjemno okretna, vodljiva in kar je najpomembnejše - je najlažja med vsemi vozički za dvojčke! Tehta samo 8,3 kg in je zato zelo enostavna za vožnjo in prenašanje. Zaradi stranskega ročaja jo z lahkoto prenašamo tudi, kadar je zložena.
1. Izberi barvo
Cena: -
Dobavni rok: -
Nakup
Izdelek je na voljo samo v poslovalnicah in spletni nakup ni možen.
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Navodila
Nakup

Lastnosti

 

Potujte z mirno vestjo

Aria Shopper Twin ima vse karakteristike, ki omogočajo živahno raziskovanje sveta: dva široka, udobna sedeža s 5-točkovnim varnostnim pasom, dvojna vzmetena kolesa, aluminijasto podvozje in prostorno nakupovalno košaro.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodje.

Enostavno zlaganje

Aria Shopper Twin ima enojen ročaj. Zloži se kot knjiga, zložena pa zavzame malo prostora in stoji samostojno. Prevleka ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako tudi pred umazanijo. 

Visoka kakovost

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc pretium tellus non lacinia faucibus. Aenean vitae orci et metus maximus lacinia.

Skupaj, a z neodvisno izbiro

Prostorni strehi se nastavljata neodvisno glede na potrebe posameznega otroka. Opremjeni sta z mrežo, ki omogoča večjo zračnost v  toplejših dneh. Neodvisno se nastavljata tudi hrbtni naslonjali, ki se spustita vse do ležečega naklona, ter počivali nog.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

 

Video

Tehnične značilnosti

 

Mere in teža
Enostavno zlaganje Zloži se kot knjiga, zložena pa zavzame malo prostora in stoji samostojno. Prevleka ostane med tem zaščitena pred zunanjostjo in tako tudi pred umazanijo.
Vzmetena kolesa Dvojna vzmetena kolesa, prednja vrtljiva ali blokirana ter zadnja z bobensko zavoro.
Hrbtni naslonjali Hrbtni naslonjali se neodvisno nastavljata, spustita se vse do ležečega naklona.
Ergonomski ročaj Ergonomski ročaj je nastavljiv po višini in omogoča, da ga tudi zelo visoki starši enostavno manevrirajo.
Mere in teža Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc pretium tellus non lacinia faucibus. Aenean vitae orci et metus maximus lacinia.
Dodatna oprema Opremljen je z dvema panoramskima strehama, ki se prav tako nastavljata neodvisno in s praktično, prostorno nakupovalno košaro.


 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ