delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69

Pliko Mini Twin

Ta zelo kompakten voziček Pliko Mini Twin vam bo izkazal svojo neprecenljivo pomoč pri opravkih, tudi če imate 2 otroka. Pliko Mini Twin namreč poskrbi, da bodo vsi opravki enostavnejši - pa naj bo to popoldanski sprehod, odhod v vrtec, nakupovanje ali pa dajanje vozička v avtomobil. Tudi avtobus z njim ni več nočna mora! Zaradi osrednjega ergonomskega ročaja, ki je nastavljiv po višini, ga lahko udobno vodite z eno roko. Aluminijasto podvozje omogoča trdno ogrodje, ki zagotavlja stabilno vožnjo, hkrati pa, da je podvozje izjemno lahko in tako enostavno za vožnjo in manevriranje.
Namenjen je tako dvojčkom kot bratcem in sestricam podobne starosti, od rojstva do 36 mesecev.
1. Izberi barvo
Cena: -
Dobavni rok: -
Nakup
Izdelek je na voljo samo v poslovalnicah in spletni nakup ni možen.
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Navodila
Nakup

Lastnosti


Mini voziček, maxi svoboda v gibanju.

Dvojna vzmetena kolesa prinašajo neverjetno mehkobo tudi po več letih uporabe in brezmejno svobodo v gibanju. Kroglični ležaji na prednjih kolesih pa omogočajo še enostavnejše manevriranje vozička. Pliko Mini Twin bo prevzel težja dela, vaša naloga pa je le uživanje v lahkotni vožnji vozička.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodje.

Enostavno zlaganje

Zloži se kot dežnik, zložen pa zavzame zelo malo prostora; pospravite ga lahko v vsak prtljažnik, ob tem pa ostane dovolj prostora tudi za ostalo prtljago. Pliko Mini Twin zagotavlja brezhibno higieno kjerkoli ste, saj se, medtem ko je zložen, prevleka nikoli ne dotika tal.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

 

Video

Tehnične značilnosti

 

Mere in teža
Enostavno zlaganje Majhen in lahek, s svojimi 11 kg omogoča, da ga zložite z eno samo roko, brez sklanjanja. Zloži se kot dežnik, zložen pa zavzame zelo malo prostora; pospravite ga lahko v vsak prtljažnik, ob tem pa ostane dovolj prostora tudi za ostalo prtljago. Zložen namreč meri le 53,5 cm v širino, 97 cm v dolžino in 36,5 cm v globino. Pliko Mini zagotavlja brezhibno higieno kjerkoli ste, saj se, medtem ko je zložen, prevleka nikoli ne dotika tal.
Za novorojenčke Homologiran je za uporabo od rojstva, pa vse do kadar ga boste potrebovali.                                                  
Hrbtni naslonjali Hrbtni naslonjali se neodvisno nastavljata v 3 položaje do naklona 150°. 
Ergonomski ročaj Ergonomski ročaj je nastavljiv po višini in omogoča, da ga tudi zelo visoki starši enostavno manevrirajo.
Mere in teža Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc pretium tellus non lacinia faucibus. Aenean vitae orci et metus maximus lacinia.
Dodatna oprema Opremljen je z dvema panoramskima strehama, ki se prav tako nastavljata neodvisno in s praktično, prostorno nakupovalno košaro.


 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ