delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
Nakup

Polaris Outlaw 330W

Peg Peregov Polaris Outlaw 330W je licenčna kopija originalnega vozila poznanega ameriškega proizvajalca štirikolesnikov Polaris. Natančno povzema vse oblike in lastnosti originalne različice. Velika kolesa z izjemnim oprijemom omogočajo vožnjo tudi po zahtevnejših terenih. Zmogljivost premagovanja naklona do 10% pa zagotavlja še več zabave pri vožnji.
Cena: 390,00 EUR
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

 

 

Primeren za vsakega otroka

Stopalka za plin deluje tudi kot zavora – takoj ko nogo dvignemo s stopalke se vključi zavora, tako se vozilo hitro in varno ustavi. Menjalnik ima tri prestave (prva, druga in vzvratna) z največjo hitrostjo 7,4 km/h v drugi prestavi. Možnost mehaničnega zaklepa druge prestave voznikom začetnikom omogoča vožnja z zmanjšano hitrostjo.

 

Neprekosljivo praktičen

S pomočjo štirih velikih koles se lahko spopade s praktično katerimkoli terenom z naklonom do 10 %. Veliki blatniki bodo voznika in vozilo ščitili pred škropljenjem vode in blata, sprednji odbijač pa v primeru trka. Ročaji krmila so iz nedrsečega materiala in tako zagotavljajo varen oprijem tudi v primeru neravne podlage. Prostor za stopala je širok, kar omogoča odlično oporo in stabilnost tudi v zavojih

 

 Varno in enostavno

Vozilo ima zaprto šasijo in s tem preprečuje vdor vode, blata in peska v notranjost vozila, hkrati pa mlade voznike ščiti pred električnimi kabli. Akumulator se nahaja pod sedežem in je zaščiten z zaklepom za otroke. Polni se s priloženim polnilcem, ki ga lahko vključite v vsako običajno hišno vtičnico.

 

Atraktiven izgled

Robustna sprednja zaščita in velik sedež vozilu poudarita adrenalinski značaj. Še bolj atraktivnega pa ga naredijo različni svetlobni in zvočni učinki. Vgrajena hupa, imitacija zvoka motorja, LED luči, mp3 predvajalnik in indikator stanja baterije še bolj poudarjajo podobnost pravemu vozilu. Ščitniki rok na krmilu pripomorejo k privlačnemu videzu, predvsem pa otroške roke varujejo pred vetrom in škropljenjem vode.

Zasnovan za otroke

Štirikolesnik Polaris Outlaw 330W ni primeren za otroke mlajše od 3 let, uporablja pa naj se le pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za običajni promet!

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Video

Tehnične značilnosti

 

Najvišja dosežena hitrost 7,4 km/h
Prestave 2 (1. prestava - 3,5 km/h, 2. prestava - 7,4 km/h) + R (3,5 km/h)
Primeren za otroke od 3. leta starosti
Velikost (DxŠxV cm) in teža 110 x 72,5 x 72
17,4 kg
Baterija 12V - 8Ah
Moč motorja  dva 165 W elektromotorja (skupna moč 330 W)
Največja dovoljena obremenitev vozila 40 kg
Čas vožnje pri polni obremenitvi 30 min
Opozorilo Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Vsebuje majhne delce, ki jih lahko majhni otroci požrejo ali vdihnejo in lahko povzročijo zadušitev.

Ni namenjeno uporabi v splošnem prometu!

Uporabljajte le pod nadzorom odrasle osebe!

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ