delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
Nakup

Polaris RZR 900 XP

Novi Peg Peregov štirikolesnik je detajlna reprodukcija znanega terenskega vozila Polaris Ranger RZR. Z dvema sedežema nudi še dvakrat več zabave, saj je vožnja v dvoje še zanimivejša! Njegova mogočna kolesa pa so primerna za vse vrste terena in z lahkoto zmore tudi strmino do 17% naklona. Dva ločeno prilagodljiva varnostna pasova otrokom zagotavljata največjo varnost in udobje.
Cena: 549,00 EUR
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

 

Prilagodljiv zmožnostim voznika

Vozilo poganjata dva 12 V električna motorja, ki zmoreta do 7,6 km/h hitrosti. Tristopenjski menjalni (2 prestavi + vzvratna) nam z mehansko blokado druge prestave omogoča prilagajanje hitrosti glede na izkušenost voznika. Stopalka za plin deluje kot zavora v trenutku, ko nogo dvignemo s stopalke in tako se vozilo hitro zaustavi.

Atraktiven videz

Dinamični dizajn vozila se prepozna v mnogih detajlih. Na primer vetrobransko steklo, okrasne meglenke na »roll-baru«, veliki amortizerji in oponašanje zvoka motorja poskrbijo za obračanje glav za novim Polarisom RZR 900 XP.

 

Varen v vsakem trenutku

RZR 900 XP ima zaprto šasijo in s tem preprečuje vdor vode, blata in peska v notranjost vozila, hkrati pa mlade voznike ščiti pred električnimi kabli. Dva ločena prilagodljiva varnostna pasova nudita vsem uporabnikom največjo varnost.

 

Skoraj kot pravi

Vznemirljivi svetlobni in zvočni učinki naredijo vozilo še bolj podobno pravemu. Vgrajen zaslon nam prikazuje stanje baterije, radio z mp3 predvajalnikom pa otroku polepša vsak trenutek vožnje in igre. V primeru gneče v prometu je tukaj tudi hupa.

 

 Enostavno polnjenje

Akumulator se nahaja pod sopotnikovim sedežem in je zaščiten za zaklepom za otroke. Polni se s priloženim polnilcem, ki ga lahko vključite v vsako običajno hišno vtičnico.

 

Zasnovan za še več zabave

Velika nakladalna površina je odlična za otroško igro, saj omogoča nalaganje, vožnjo in odlaganje vseh vrst tovora. Prostorna in udobna kabina pa omogoča vozniku enostavno upravljanje vozila in vseh dodatnih možnosti.

Zasnovan za otroke

Štirikolesnik Polaris Ranger RZR 900 XP ni primeren za otroke mlajše od 3 let, uporablja pa naj se le pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za običajni promet!

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 70-letno tradicijo.

Tehnične značilnosti

 

Zakaj ga izbrati Najboljša izbira za otroke, ki si želijo zmogljivega štirikolesnika z atraktivnim izgledom. Primeren je za vse vrste podlage.
Serijska dodatna oprema Varnostni pasovi, hupa, radio z mp3 predvajalnikom, prikazovalnik stanja baterije, ...
Najvišja dosežena hitrost 7,6 km/h
Prestave 2 (1. prestava - 3,6 km/h; 2. prestava - 7,6 km/h) + R (3,5 km/h)
Največji naklon podlage 17 %
Velikost (š/d/v) in teža 90 x 127 x 96 cm
29,5 kg
Baterija 12V - 8Ah
Največja dovoljena obremenitev vozila 60 kg
Čas vožnje pri polni obremenitvi 30 min
Opozorilo

Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Vsebuje majhne delce, ki jih lahko majhni otroci požrejo ali vdihnejo in lahko povzročijo zadušitev.

Ni namenjeno uporabi v splošnem prometu!

Uporabljajte le pod nadzorom odrasle osebe!

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ