delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Navodila
Nakup

Primo Viaggio i-size Class Beige z bazo

Predstavnik nove generacije varnosti otroških avtosedežev, ki sledi najnovejšemu evropskemu standardu i-Size. V vseh testnih centrih (Stiftung Warentest, ADAC, ÖAMTC in TCS) je dosegel izjemne rezultate v vseh kategorijah testiranj (varnost, rokovanje, ergonomika, onesneževalci).
Cena: 276,75 EUR
Redna cena: 369,00
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

Maksimalna zaščita v vseh trenutkih odraščanja

Prostoren sedež, izjemno udobje, maksimalna varnost in enostavno rokovanje so potrdili v vseh testnih centrih (Stiftung Warentest, ADAC, ÖAMTC in TCS). Primo Viaggio i-Size je skladen z novim varnostnim standardom ECE R129. Podstavek i-Size je priložen.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Evropski standard - ECE R44/04 ali ECE R129

Nov varnostni standard ECE R129 (i-Size) je Evropska komisija sprejela julija 2013 z namenom izboljšanja varnosti otrok v cestnem prometu. Ob tem je opredeljeno, da je standard ECE R44/04 še vedno veljaven. Tako se lahko avtosedeži, ki so v skladu s katerimkoli od omenjenih standardov, še naprej varno uporabljajo in prodajajo.  

Najvišja ocena

Primo Viaggio i-Size je v vseh testnih centrih (Stiftung Warentest, ADAC, ÖAMTC in TCS) dosegel fantastično oceno. V skupini avtomobilskih sedežev do 18 mesecev je dosegel izjemno dobre rezultate prav v vseh kategorijah testiranj (varnost, rokovanje, ergonomika, onesneževalci) in dosegel skupno oceno 1,6, kar je tudi najboljša ocena v njegovi skupini!

Ponosni smo, da oblikujemo in izdelujemo dokazano izjemne izdelke in vsem novorojenčkom ter njihovim družinam želimo varna in udobna potovanja.


Tehnične značilnosti


Mere in teža
Raztegljiva streha Prostorna streha otroka varuje pred soncem z UV zaščito UPF 50+. Integrirana mreža skrbi za prezračevanje. Streha pa se po potrebi enostavno lahko raztegne.
3 blazinice Sledijo rasti dojenčka in otroku tako nudijo več udobja, več podpore in več varnosti.
1 - blazinica za glavo, ki je narejena iz EPS, materiala, ki v primeru nesreče absorbira energijo
2 - blazinica za hrbtišče
3 - blazinica za sedišče
ASIP Opremljen je tudi s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja.
Podstavek i-Size

Ko bo otrok odrasel, lahko podstavek i-Size še naprej uporabljate z avtosedežem VIAGGIO FF105, ki je odobren in namenjen otrokom do 105 cm (oz. 20 kg).

Starost otrok Primo Viaggio i-Size odlično skrbi za varnost pri otrocih do telesne višine 83 cm (oz. 13 kg ali 15 mesecev).
Teža Tehta 4,5 kg (s podstavkom i-Size 5,2 kg)..   

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ