delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69

Siesta

Siesta je večnamenski in izjemno udoben stolček, ki spremlja vašega dojenčka od rojstva do 3. leta. Primeren je že za novorojenčka, sprva kot udoben ležalnik, nato kot stolček za hranjenje ali igranje in nato še kot veliki stol za sedenje ob jedilni mizi skupaj z družino. Siesta je tisti stolček, ki v enem nakupi skriva 2 izdelka, hkrati pa doma prihrani prostor in vam pomaga izogibati se neredu.
1. Izberi barvo
Cena: -
Dobavni rok: -
Nakup
Izdelek je na voljo samo v poslovalnicah in spletni nakup ni možen.
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Navodila
Nakup

Lastnosti

Stolček z veliko začetnico

Siesta ni samo stolček, ampak je prava hišna pomočnica. Medtem ko vaš otrok spi, počiva ali je, je največja naloga stolčka Siesta, da zagotavlja ekstremno udobje in varnost.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Ležalnik in visoki stolček v enem 

Primeren je že za novorojenčka, sprva kot udoben ležalnik, nato kot stolček za hranjenje ali igranje in nato še kot veliki stol za sedenje ob jedilni mizi skupaj z družino.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.


 

Video

Tehnične značilnosti


Mere in teža
Stop & Go Siesto lahko popolnoma varno premikate po stanovanju, saj gumirana kolesa ne puščajo sledi in ne poškodujejo parketa. Opremljena je z inovativnim zavornim sistemom Stop & Go, patentiranim v Peg Peregu. Stop & Go omogoča, da stolček premikajo le odrasli, saj se kolesa sprostijo le ob hkratnem pritisku na 2 varovalna gumba.
Ležalnik Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala omogoča, da stolček postane ležalnik, primeren za uporabo od rojstva dalje. Tako dojenčku sprostitev ob sladkih sanjah ne uide.
Stolček za hranjenje Ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj in z veseljem se vam bo za mizo pridružil kot enakovreden član.
Izjemno prilagodljiv Nastavljiv po višini v 9 položajev; ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj in z veseljem se vam bo za mizo pridružil kot enakovreden član. Hrbtno naslonjalo lahko nastavite v 5 položajev do ležečega naklon. Počivalo nog je nastavljivo v 3 položaje.
Vedno udoben Mehko oblazinjen anatomski sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom, nastavljivim po višini, ki sledi rasti vašega otroka. Anatomsko varovalo omogoča najvišjo raven varnosti, tudi ko je otrok še novorojenček
Vzdrževanje Prevleka se enostavno čisti z vlažno krpo. Dvojni pladenj se enostavno odstrani, primeren je za pranje v pomivalnem stroju.
Shranjevanje Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Pospravite ga lahko v vsako špranjo ali brez težav odnesete kamorkoli.

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ