delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Navodila
Nakup

Team modular Pop Up Horizon

Team je voziček za družine z nenehno spreminjajočimi se potrebami. Širitvi družine se prilagaja brez odpovedovanja funkcijam, ki ga delajo najboljšega.
Cena: 952,00 EUR
Redna cena: 1.190,00
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

Udobno, a kompaktno hkrati

Največja prednost je zložljiva košara Pop Up, ki je kljub edinstveni lastnosti izjemno udobna za novorojenčka. Notranje mere namreč presegajo standardne mere košare; dodatno udobje pa zagotavljata mehko oblazinjenje in topla prevleka.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Zgradite pravi tim

Ob širitvi družine se voziček s Team Adapterjem, ki je na voljo posebej enostavno in hitro nadgradi v voziček za dva otroka. Na podvozje lahko namestite svoje obstoječe komponente (košaro+sedež ali lupinico+sedež) in takojšen nakup drugega sedeža ni potreben.                                     

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

Tehnične značilnosti

Košara POP UP

Edinstvena zložljiva košara Pop Up je izjemno udobna, kadar je odprta in zelo kompaktna, kadar je zložena. Je edina košara na svetu, ki se lahko zloži skupaj s podvozjem.

Voziček TEAM Sodobni voziček Team z elegantnim, naprednim podvozjem in velikimi poliuretanskimi kolesi Soft Ride omogoča udobno in brezskrbno vožnjo tako malčkom kot staršem. V prostorno nakupovalno košaro boste lahko spravili vse nujne in ne-nujne potrebščine. Obrnljiv sedež ima izjemno veliko streho z UV zaščitnim faktorjem 50+, kar omogoča dodatno zaščito naših najmlajših pred vremenskimi vplivi.
"All-in-One" Ob širitvi družine se voziček s Team Adapterjem (na voljo posebej) enostavno in hitro nadgradi v voziček za dva otroka. Adapter namreč omogoča, da na podvozje namestite svoje obstoječe komponente (košaro + sedež ali lupinico + sedež) in tako prikrajša takojšen nakup drugega sedeža.           
Enakovredna sedeža

Drugi sedež vozička Team je prav to - drugi sedež in ne pomožno sedišče, ki je popolnoma enak kot sedež obstoječega vozička. Oba sedeža sta opremljena z udobnim naslonjalom in počivalom nog. Nosilnost posameznega sedeža je do 22,6 kg; omogočata pa, da se otroka gledata ali vozita zaporedno.

Enostavno zlaganje Vsestranskost vozička dopolnjuje zelo enostavno, enoročno zlaganje v enem koraku; voziček se zloži skupaj s športnim sedežem, ne glede na njegovo smer.
Easy Drive Easy Drive System s svojimi 12-kroglični ležaji na kolesih omogoča 360° okretnost. Aluminijasto podvozje in vzmetenje koles pa omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička.          
Dodatna oprema Opremljen je toplo prevleko za noge, s prostorno in praktično nakupovalno košaro, z raztegljivo streho z UV zaščito UPF 50+, s prednjim varovalom, oblečenim v eko-usnje in z dežno prevleko.          

 

Dodatki

 
Zimska vreča za voziček 103,00 EUR

V košarico

 
Mreža proti mrčesu za športni del 31,00 EUR

V košarico

 
Nosilec stekleničke za voziček 12,00 EUR

V košarico

 
Kit Baby blazinica 32,00 EUR

V košarico

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ