delovni čas pon-pet: 9:00 - 17:00, tel: 01/231 39 69
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Navodila
  • Lastnosti
  • Video
  • Tehnične značilnosti
  • Dodatki
  • Navodila
Nakup

Zero 3 Prima Pappa Gelato/Food Truck

Majhen in lahek stolček za hranjenje, ki ponuja vse lastnosti in kvalitete večjih. Uporaben je od rojstva dalje do 3. leta. Že v prvih dneh življenja novorojenčka ga lahko uporabite kot udoben ležalnik, kmalu pa bo postal tudi praktičen stolček za hranjenje. Sčasoma se pladenj lahko odstrani in stolček bo služil kot pravi stol brez pladnja, na katerem bo otrok enakovredno sedel za mizo skupaj z vami.
Cena: 103,20 EUR
Redna cena: 129,00
Dobavni rok: na zalogi
Nakup

Lastnosti

Majhen stol z veliko sposobnostmi

Zero3 Prima Pappa je ultra lahek in majhen stolček za hranjenje, ki ga lahko preprosto premikate po vašem domu. Ne glede na lahkost pa je zelo udoben za otroke in primeren tudi za novorojenčke.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Sprva ležalnik, nato stolček za hranjenje

Primeren je že za novorojenčka, sprva kot udoben ležalnik, nato kot stolček za hranjenje ali igranje in nato še kot veliki stol za sedenje ob jedilni mizi skupaj z družino.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

Video

Tehnične značilnosti


Praktičen Zaradi preproste uporabe je izdelek idealen tudi za uporabo na vikendu, pri babici ali varuški.
Ležalnik Nastavljiv naklon hrbtnega naslonjala omogoča, da stolček postane ležalnik, primeren za uporabo od rojstva dalje. Tako dojenčku sprostitev ob sladkih sanjah ne uide.
Stolček za hranjenje Ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj in z veseljem se vam bo za mizo pridružil kot enakovreden član.
Izjemno prilagodljiv Nastavljiv po višini v 7 položajev; ko otrok zraste, enostavno odstranite pladenj in z veseljem se vam bo za mizo pridružil kot enakovreden član. Hrbtno naslonjalo lahko nastavite v 5 položajev do ležečega naklona, medtem se sedež premika naprej in stolček spreminja v udoben ležalnik. Počivalo nog je nastavljivo v 3 položaje.
Vedno udoben Mehko oblazinjen anatomski sedež s 5-točkovnim varnostnim pasom, nastavljivim po višini, ki sledi rasti vašega otroka. Anatomsko varovalo omogoča najvišjo raven varnosti, tudi ko je otrok še novorojenček
Vzdrževanje Prevleka se enostavno čisti z vlažno krpo. Dvojni pladenj se enostavno odstrani, primeren je za pranje v pomivalnem stroju.
Shranjevanje Zložen zavzame izjemno malo prostora in stoji samostojno. Pospravite ga lahko v vsako špranjo ali brez težav odnesete kamorkoli.
Mere in teža  Zero3 tehta le 7,6 kg.

Dodatki

 
Igralo za stolčke za hranjenje 22,00 EUR

V košarico

 
Kit Baby blazinica 32,00 EUR

V košarico

 
 

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ