TAK

Tak je lahek in kompakten voziček, namenjen dojenčkom od rojstva do 22 kg. Širok je le 50 cm, kar pomeni, da je izjemno agilen! Z njim boste enostavno in okretno potovali tudi po zahtevnejši podlagi.
Visokotehnološki dizajn vključuje več izjemnih funkcij, med katerimi izstopa sistem za zlaganje "One Hand Gravity folding system", ki omogoča, da se Tak hitro in enostavno zloži z eno roko. Sistem samodejnega ponastavljanja hrbtišča omogoča, da ga zložite z naslonjalom v katerem koli položaju, ko pa ga ponovno odprete, bo vašega otroka vedno pričakal v pokončnem položaju.
Cena: 259,01 EUR
Dobavni rok: Na zalogi.

Lastnosti

Mini voziček, maxi agilnost

Tak je lahek in kompakten voziček, namenjen dojenčkom od rojstva do 22 kg. Širok je le 50 cm, kar pomeni, da je izjemno agilen! Z njim boste enostavno in okretno potovali tudi po zahtevnejši podlagi.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodje.

Enostavno zlaganje

Sistem za zlaganje "One Hand Gravity folding system" omogoča, da se Tak hitro in enostavno zloži z eno roko. Zložite ga lahko z naslonjalom v katerem koli položaju, ko pa ga ponovno odprete, bo Tak vašega otroka vedno pričakal v pokončnem položaju.

Visoka kakovost

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo.

Video

Tehnične specifikacije

Prednosti Enostavno odstranljivo prednje varovalo. Počivalo za noge, ki se pri zlaganju samodejno umakne. Nastavljiv 5-točkovni varnostni pas. Opremljen s prostorno nakupovalno košaro in streho z UV zaščito (UPF 50+).
Vzmetena kolesa

Aluminijasto podvozje mu omogoča trdno ogrodje in s tem stabilno vožnjo, hkrati pa, da je podvozje izjemno lahko in tako enostavno za manevriranje. Sistem Easy Drive. 6-kroglični ležaji z vzmetenjem prinašajo maksimalno mehkobo in brezmejno svobodo v gibanju.

Ležeč naklon Naslonjalo lahko z eno roko nastavite; nagne se za več kot 150°. Funkcija samodejne ponastavitve omogoča, da ga zložite z naslonjalom v katerem koli položaju, ko pa ga ponovno odprete, bo Tak vašega otroka vedno pričakal v pokončnem položaju.
Mere

Odprt: 50 x 98 x 81,5 cm (š, v, g)

Zložen: 50 x 88,5 x 30 cm (š, v, g)

Teža Tehta le 5,9 kg!
Mere 50 x 98 x 81,5 cm (š, v, g)
Teža 5,9 kg
Pomoč svetovalca

Potrebujete pomoč svetovalca?

Pokličite nas in si zagotovite termin za osebno svetovanje v našem specializiranem salonu otroške opreme in igrač.

PRIDOBI POMOČ

Spletna trgovina je nastala v okviru projekta “Vavčer za digitalni marketing”.
Naložbo vavčer za digitalni marketing (spletno trgovino) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.
Vrednost naložbe: 4150,00 EUR.

sofinanciranje